Agydaganat vagy túlaggódom? Többi lent
Kezdeném azzal hogy volt egy elvileg vírusos betegségem amikor egy napig hánytam, és szédültem 2 hétig, egyre enyhébben, ez már teljesen elmúlt. Voltunk EKG vizsgálaton, neurológián és minden negatív volt. A vérképem is tökéletes volt.
Nagyon sokáig hiányoztam az iskolából, pihentem. Most ahogy újra visszamentem egy hétig semmi bajom nem volt, de már úgy érzem nem vagyok ott fejben rendesen. Alig tudok koncentrálni egész nap fáradt vagyok. Szemüveg kellene nekem, - 0,5ös,már meg van rendelve a szemüveg de még nincs kész. Naponta fáj a fejem és a szemem is. Lehet hogy túlaggódom, nem igazán tudok másra koncentrálni és utána olvastam ezer oldalon ennek a betegségnek. Eléggé meg vagyok ijedve:(
16/L
Szia! Nálam is ez volt. Volt pár tüneteim utánanéztem, állandóan az járt a fejemben mi van ha agydaganat....
Pedig nekem alvással minden rendben, stressz van kicsit a suli miatt, de tűrhető, étkezésre figyelek, sportolok.
Mindenkinek vannak napjai mikor nincs jól, akár a magnézium hiány (én esetem) okozhat gondokat. Ilyeneket nem kell komolyan venni, én úgy bepánikoltam másra nem tudtam figyelni. Valahogy rázd ki a fejedből, tapasztalatból mondom! :)
Jobbulást kívánok!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!