Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kettőslátás vagy túlaggodódás?

Kettőslátás vagy túlaggodódás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Kicsit hipochonder vagyok, eléggé beparáztam most.

Ha távolra nézek és koncentrálok, mondjuk a szoba másik végén lévő virágcserepre, akkor ha mondjuk kinyújtom a kezem, akkor az ujjambol kettőt látok, de mondom nem az ujjamra koncentrálok. Ha at ujjamra, akkor nem látok kettőt.

Barátnőm szerint megint csak rastresszeltem valamire.

Szerintetek ez normális, megnézné valaki ugyanezt a szitut?

Köszönöm

jan. 1. 08:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mire kéne a placebó?
jan. 1. 20:42
 12/25 anonim ***** válasza:
Xanax helyett kellene. Sokkal jobb, kevesebb a mellékhatása, és az sem baj, ha rászoksz.
tegnapelőtt 12:54
 13/25 anonim ***** válasza:

A placeó hatóanyag nélküli "gyógyszer". Úgy hat, hogy te azt hiszed pl, hogy altató -de nem az- beveszed és elalszol.

Álmatlanságban szenvedő kolléganőmnek pár szem Polivitaplexet adtam, azzal hogy nagyon erős altató, nehogy kettőt vegyen be, mert akkor...jól ráijesztettem. Több napig aludt, mint a bunda, nem győzött hálálkodni. Aztán megérezte a szagát, én lebuktam, ő pedig újból nem tudott aludni.

tegnapelőtt 18:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Nálam nagyobb hipochondert elég nehez találni, de most kipróbáltam és én is kettőt látok az ujjamból, úgyhogy szerintem nyugi. Nincs agydaganat, az amúgy meg egy halom más tünettel is járna. Amúgy ha igazán tehetséges hipochonder vagy , akkor ez is kb 5 percre nyugtat meg, majd azon fogsz agyalni hogy oké hogy nálam normális ez, de nálad tuti valami agyi elváltozás okozza. Nyilván halálos, mentő, kórház, csütörtökön már temetés. :)
tegnapelőtt 22:44
 15/25 anonim ***** válasza:

14.

Hát sajnos, akkor neked is agydaganatod van...

tegnapelőtt 23:09
 16/25 anonim ***** válasza:

Na. Erre nekem és a környezetemnek akik között szintén sok a hipochonder, van egy nagyon jó elméletünk, ami segít megnyugodni. Ez pedig a matematikai esélyek latolgatása.

Szóval.. arra nagyon de nagyon kevés esély van, szinte zéró, hogy egy kiírt kérdésre válaszolók között kettőnek is legyen agydaganata. :)

Amikor haverok között valakinek valami komolyabb baja van, mindenki boldog, hiszen az esélye hogy neki is az lesz a kb 6-8 fős társaságban, gyakorlatilag annyi mint hogy ugyanebben a 6-8 fős társaságban ketten is repülőgép lezuhanásban halnának meg.

tegnap 06:35
 17/25 anonim ***** válasza:

A másik is matek. Egy évben kb 1500 agydaganatost diagnosztizálnak.

Ez a magyar lakosságban azt jelenti hogy kb minden 6400-adik embert érint. En egy kb 90000 fős városban élek, szóval nagyjából 14 embert. Nagyon de nagyon minimális az esély.

tegnap 06:41
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm!

Igazi hipochonder vagyok, képes vagyok eltemetettni magam.

Nem jó érzés ez, és a pszichológus is csak ideig óráig tud segíteni. Nincs ebből kiút...

tegnap 08:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz vagy pszichiáterhez mentél? Nem mindegy.
tegnap 09:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Pszichiáterhez, aki elküldött pszichológushoz.
tegnap 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!