Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Záptojás szagú büfögés ellen...

Záptojás szagú büfögés ellen lehet valamit tenni!?Nagyon zavaró így még társaságba sem merek menni

Figyelt kérdés
nov. 29. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Egyél lassabban, kerüld a feldolgozott ételeket és csekkoljon le a háiorvos meg a fogorvos. Háziorvos lehet továbbküld gasztroenteorológiára
nov. 29. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam akkor van ilyen, amikor számomra nem megfelelő ételt eszek. Pl. gluténos
nov. 29. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem sok a savad?
nov. 29. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy rosszul eszel. Eleve az ember nem böfög állandóan, ha rendben az emésztése. A záptojás szag meg pláne gond.

Én pl. nem tudom megfelelően emészteni a banánt, puffaszt nagyon. Miután megennék egyet, kb. fél óra múlva szét akarok durranni és kezdődik a banános böfögés, ami kb. 2-3 órán át tart. Évek óta nem ettem banánt. Nálad is lehet olyan élelmiszer, amivel nem bír az emésztésed, és az is lehet, hogy túl sokat, túl gyorsan eszel.

nov. 29. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy a záptojásszag nem jó jel, komoly betegséget is jelezhet, de egyelőre NO para!
nov. 29. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!