Tüszős mandulagyulladásra Cefzil antibiotikumot írt fel az orvos. De nem tudom, nekem bakteriális eredetű-e, mert inkább vírusosnak tűnik az olvasottak alapján?
3. napja van lázam, de nem volt túl magas, 38,6 maximum, viszont nagyon rossz a közérzetem, a torkom nagyon csúnya, gennyes, nagyon fàj a nyelès.. Ma màr úgy tűnik, talàn nem is lesz lázam, max pici hőemelkedés. A orrom is folyik, plusz azért picit köhögök is, amiről azt olvastam, akkor az inkàbb vírusos eredetű, ès akkor ugye semmit nem èr a Cefzil, csak jól szétcseszi a gyomromat, és nekem így is, van mindenfèle, elèg komoly emésztési problémám. Szóval, tudom, hogy nem nekem kellene okoskodni, ès hallgatni az orvosra, de nem kellett volna kitenyèsztenie a dolgot, hogy biztosan tudja, mi okozza? Hétfőn kell hozzà visszamennem, kontrollra. Ma amúgy màr sajnos nem tudom beszerezni az antibiotikumot, mert itt màr bezárt a patika, és csak holnap lesz nyitva legközelebb. Ti mit tennétek a helyemben? A nyelès az mèg mindig piszkosul fàj..:/ Paràzom azért a reumás làztól is, ha nem szedem be a gyógyszert, ès mègis kellene. Fàjnak/fájtak amúgy picit a végtagjaim is..
Előre is köszi!
Igazad van, bàr èn màr szerintem kezdek/kezdenèk belőle kijönni, mert egyre enyhébb a lázam is, meg ritkábban is van már. De a torkom mèg csúnya, az tény,.meg fáj is.. Viszont, nekem mindig ilyen tüszős volt a mandulám, régebben is, gondolom a "gyógyult állapotot" jelzik ezek a kis tüszők, csak eddig genny nem volt
rajta.
Elég para gép tudok lenni, mert olvastam, hogy a fogak elszíneződésèt is okozhatja ez a gyógyszer, amit nagyon nem szeretnék. Valaki írta is, hogy neki a kisgyerekènek elszínezte a térfogat.. Benne is van ez a tájékoztatóban, mint ritka mellékhatás, ugyan..
Igazából csak a reumás làztól félek, de persze megygyógyulni is jó lenne már, mert taknyos is vagyok màr vagy 4 hete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!