Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetnek ezek valami komolyabb...

Lehetnek ezek valami komolyabb betegseg tunetei (pl. rák)?

Figyelt kérdés

Az egesz onnan indult hogy szeptember vegen lebetegedtem. Akkoriban tesom is beteg volt, igy aztan arra is gondoltam hogy lehet tole kaptam el valamit. Covidra gyanakodtunk nala, de a gyorstesztje negativ lett (igaz mar akkor csinaltuk neki amikor kezdett jobban lenni). En erosen kohogtem (eros kohogesi inger, eroltetett kohoges), ami 1 hettel kesobb csillapodott, igy aztan visszamentem iskolaba, de ereztem hogy a tudom meg nem 100as. 1 hetig tudtam iskolaba jarni (kozben meg vegig volt ingerem a kohogesre), aztan ujra visszabetegedtem meg jobban, meg erosebb lett az inger es az orrom is tele volt, illetve elkezdett fajni a hatam (akkor azt gondoltam h az eros eroltetett kohogestol), igy aztan elmentem haziorvoshoz, aki meghallgatta a tudomet, viszont elmondasa szerint nem hallott semmi rosszat. A ra kovetkezo hetre megint javultam valamennyit, viszont a kohogesi inger annak ellenere h csillapodott, felvaltotta egy fulladasos kohoges. Ha nem kohogtem fel irritalt, ha igen akkor pedig sokszor fulladasig ment a dolog (egyszer vissza is koszont az ebedem). Azota eltelt 2 het, szerencsere mar nem fulladok, de ugyanugy kohogok tobbszor is napkozben, foleg tesioran, fizikai megeroltetesre, es a hatam is fajdogal tovabbra is, neha jobban neha kevesbe.

Szoval, vissza kene mennem orvoshoz, vagy betegseg utan ezek jellemzo dolgok? Vagy lehet esetleg, hogy covidos voltam? Fiatal vagyok meg, es elegge felek az ilyen fajta sulyos betegsegektol, foleg, hogy mostanaban egyre tobb horrorsztorit hallani.

17/F

okt. 25. 22:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nekem már két hónapja tart a köhögés, kezdek megőrülni. Antibiotikum kúra még a betegség elején megvolt. Nagyjából egy hónapja voltam melkasröntgenen, negatív eredménnyel. Pár hete a fül-orr gégész is belenézett a torkomba, mindent rendben talált. Nagyon sok mindent kipróbáltam, semmi nem segített. Azóta is sokat köhögök, állandóan köszörülöm a torkom, rekedt vagyok. Nem tudom

meddig tart még, hová fordulhatnék vele. Jobbulást neked!!

okt. 27. 18:30
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Hát persze. 17 évesen az embernek nem is lehet más baja, mint minimum rák.
okt. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!