Vírus lehet vagy valami komolyabb? Valaki tapasztalt hasonlót?
A munkahelyeddel ne idegesítsd magad! Addig még jobban is lehetsz - de ha nem, akkor meg addig még van idejük kitalálni, hogy hogyan éljék túl nélküled.
Neked az a dolgod, hogy meggyógyulj!
Telefonálj az ügyeletre inkább, vagy majd holnap menj vissza a dokihoz, ne itt kérdezősködj.
Én ugyanígy vagyok, mint te, teljesen vizes hasmenés, láz , hascsikarás, vagy 15x voltam ma Wcn fosni , sajnos suliba voltam így ott furkostam, 2x hánytam is
Itthon most estére az öcsémnek is elkezdett menni a hasa, szerencse hogy két wcnk van, így egyiken O ül, a másikon én :)
Jobban lettetek azóta?
Ez amúgy feltehetően valamilyen fertőzés.
Sok folyadék (izotóniás ital!), prebiotikum fontos! Hányás után az ivással 10 percet várni kell, és ha nem marad lent folyadék 1.5-2 napon túl sem, akkor irány a kórház!
Kórházon kívül nem érdemes a hasmenés ellen tablettát bevenni, hiszen a vizes széklet a kórokozót akarja kimosni a belekből. Ha ezt visszafogod, lassabb a gyógyulás.
Modernebb felfogás szerint előírt diétát bem kell tartani, azt egyél és annyit, amit megkívánsz! Szőlőcukrot érdemes rágcsálni, az ásványi anyagok pótlása nagyon fontos.
Inni fontosabb, mint enni, az ember 1-2 hétig is kibírja evés nélkül, ivás nélkül viszont csak 3 NAPIG, úgyhogy figyeljetek rá, hogy mennyi folyadék marad bent! Ha jólesik, valami sós rágcsa is mehet, hátha az lent tud maradni.
Mindenképpen jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!