Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet komolyabb baj? Lehet...

Lehet komolyabb baj? Lehet gyógyszermérgezés?

Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve szedem folyamatosan az Omission Daily fogamzásgátlót, mivel hormonális problémáim vannak sajnos és ez a gyógyszer szépen beállítja a menstruációmat. Ma 7 óra fele bevettem szokásosan a gyógyszert, majd én nem tudom, hogy hogy de elfelejtettem, hogy bevettem ezért most fél 9 - háromnegyed kilenc fele bevettem mégegyett, és csak utána jutott eszembe, hogy én már bevettem a gyógyszerem. Iszonyatosan félek most, mert eddig egyszer sem fordult elő ilyen és félek, hogy mi lesz velem. A fehér tablettából vettem be többet ha ez számít. Elolvastam a betegtájékoztatót is, de ott annyi van írva, hogy milyen tünetek lehetnek, hogy ha gyógyszermérgezés van. Azt nem írna, hogy mennyi gyógyszer beszedése van meg rendben, nem írja, hogy mit lehet mostmár tenni. Azt sem tudom,hogy most felerősítettem-e a mellékhatásokat vagy sem. Nagyon félek. Pánikolok. Mit tehetnék?

aug. 19. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj! Ebben a két tablettában kevesebb hormon van, mint az esemény utáni tablettákban. Gyógyszermérgezésed biztosan nem lesz!
aug. 19. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond. De mivel így egy szemmel elcsúszik az adott levél, arra majd figyelj oda.
aug. 19. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
1 tablettával gyógyszermérgezés? Csípjetek meg! 10-től se mérgeződnél meg, csak a ciklusod borulna fel! Menjél pszichiáterhez, mert ez a pánik extrém durva! Csak nem képzeled, hogy meghal, vagy bárhogyan rosszul lesz valaki, aki 1 helyett véletlenül két tablettát vett be?
aug. 19. 21:26
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
De basszus a leírásban részletesen le van írva még az, hogy melyik fajta tablettából mennyit elfelejtettél bevenni, melyik héten. Mi van akkor, ha az előírtnál több tablettát vett be: beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ezen mi nem érthető? Nyilván nem lesz mérgezésed ettől egyébként csak akkor ugye 1 tabletta hiányozni fog, azok meg le vannak írva az elfelejtette bevenni résznél mikor milyen esetben mi van, mit kell tenni.
aug. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!