Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek lehetnek valami komolyabb...

Ezek lehetnek valami komolyabb betegség tünetei?

Figyelt kérdés

Szóval kb. másfél hónapja vannak az alábbi tüneteim: fáradtság, néha borda alatti fájdalom, pici pöttyszerű bevérzések (általában akkor ha megütöm magam, de ma reggel a könyökhajlatomba jött egy kb 4mm-es lila folt ok nélkül). Étvágyam van, közérzetem is jó. Arra gondolok hogy kimerültségtől lehet mert sokat dolgozom meg tanulok is, viszont sajnos a leukémiának is lehetnek ilyen tünetei. Ugye nem vagyok az?? Nagyon félek, hipochonder is vagyok de ha ilyen akut daganatom lenne, már rosszul lennék nem? Olvastam hogy a C-vitamin hiány is okoz ilyen jellegű tüneteket, és há tvaló igaz hogy egyoldalúan táplálkozom, nem nagyon eszek gyümölcsöket meg vitaminokat. Vérvételen 3 hónapja voltam, az értékek jók voltak, bár a limfocita kicsit magasabb volt amire azt mondták hogy okozhatja rejtett gyulladás is.. újabb v3rvételre nagyon félek elmenni ezen tüneteim miatt, félek hogy valami komoly derül ki...

Köszönöm szépen a válaszokat!

21/L

2023. jún. 15. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenféle rosszindulat nélkül írom,hogy arra nem gondoltál,hogy el kellene menned a háziorvosodhoz?

Itt az oldalon mindenki ért mindenhez a fotelből,kitől várod a választ?Egy autószerelőtől,vagy egy kertésztől?

Az orvos azért orvos,mert ő ért hozzá,menj el hozzá.Lehet hogy pont abból lesz a baj,ha nem mész el hozzá és egy itteni hentes válaszára adsz.

2023. jún. 15. 11:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy el kell mennem orvoshoz, csak ha bármi komoly betegség kiderül, akkor a kezeléseknél a mellékhatások nagyon durvák lesznek... Utálom a kórházat, fehér köpeny fóbiám van.. arról nem is beszélve hogyha elkezdődnek a kezelések, hányni fogok amitől egyenesen rettegek... Tudom borzasztó de ez van
2023. jún. 15. 11:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok! Esetleg aki hasonló cipőben jár mint én, ők is nyugodtan írhatnak!
2023. jún. 15. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a kendőzetlen véleményem, hogy hülye vagy, de legalábbis nagyon úgy viselkedsz.

Minimális tünetek alapján félsz a ráktól, de kivizsgáltatni sem akarod magad, mert félsz, hogy kiderül valami...

Na most, kezeltesd a hipochondriád egyrészt.

Másrészt a rák egy olyan jószág, hogy minél előbb csípik el, annál jobb, így ha attól tartasz, ne húzd az időd.

Meghalni sem jobb, mint a kezelések...

De ettől függetlenül valószínűleg semmi bajod, de MENJ ORVOSHOZ!

2023. jún. 15. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
No, elmégy orvoshoz?
2023. jún. 15. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, megpróbálok úrrá lenni a félelmemen és elmegyek.. remélem nem lesz semmi komoly.
2023. jún. 15. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!