Hogy tudok pénzügyi segítséget kérni, ha a külsőm miatt nem járok dolgozni?
24 éves nő vagyok, valószínűleg lelki okok miatt kopaszodtam meg, és a hajam nem valószínű hogy valaha visszanő. Az utolsó munkahelyemre már sapkában jártam, de ezt nem nézték jó szemmel, mert nem illet a dressz code-ba, és lelkileg ez is megviselt, ezért otthagytam. Már a utcára sem lépek ki ha nem muszáj. Jelenleg elképzelhetetlennek tartom hogy így eljárjak dolgozni, plusz a sapka miatt iszonyatosan fáj a fejbőröm. Hogyan tudnék bármilyen állami támogatást, vagy hasonlót elérni?
Kérlek ne bántsátok a kérdés miatt, higyjétek el hogy ez nekem a legrosszabb. Nem ilyen életet terveztem magamnak.
Paróka, hajbeültetés?
Amúgy lehet kapni támogatást, de nem bemondásra, kellenek orvosi papírok, hogy miért nem tudsz dolgozni
Volt egy kolléganőm akinek szintén nem nagyon volt haja parókát hordott, volt neki 3-4 és váltogatta. Én sose láttam paróka nélkül, de ha láttam volna se rökönyödtem volna le, mindenki olyan amilyen.
Vegyél parókát azt annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!