Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék segítséget kérni....

Peetmee kérdése:

Szeretnék segítséget kérni. Van egy 2 éves cégem és sajnos most pénzügyi gondokkal küzdök. 2-3 millió forinthoz szeretnék hozzá jutni hogy a gondjaimat át hidaljam. Sajnos bankok nem segítenek. Van esetleg valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
Nem szeretném feladni a cégem ha már eddig eljutottam. Állandó munkáim vannak csak egy kis kezdeti segítség kellene.

2021. júl. 9. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
te is tudod a választ.
2021. júl. 9. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem segitenek a bankok?
2021. júl. 9. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Tippre azért, mert van adótartozása a cégnek és/vagy az előző évek számai nem jók (ha nem ez az ok, akkor bocsánat előre is).

Magánszemélyként sem tudnál felvenni egy kis személyi kölcsönt mondjuk?

2021. júl. 9. 12:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincsen adótartozás semmi, sőt még áfába is plusszos vagyok mindig. 2019 szeptemberbe kezdtem a céget az az év negatív lett de 2020 elejére már át is fordítottam plusszosra. A bankoknak az volt a kifogása hogy 2019-et is nézik és mivel az nem volt jó majd jövőre menjek vissza... és szállítmányozással foglalkozom valamiért nem szeretik. Uniós pályázatból is kivan zárva mindenhol ez a szektor:(.

Sajnos személyi hitel kilőve mert nem vagyok bejelentve amit meg kiveszek a cégből nem fizetésként veszem ki, állandó pénzt hanem amire szükségem van, mivel most építettem fel így spóroltam ahol csak lehet.

2021. júl. 9. 13:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy nem vagy bejelentve a cégedhez?
2021. júl. 9. 13:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Mint tulajdonos nem vagyok köteles bejelenteni magam. Nyilván vannak alap dolgok amiket kikell fizessek állam bácsinak de a munkámat(dokgaimat) elvégezhetem bejelentés nélkül is.
2021. júl. 9. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
5%
A tulajdonos nem dolgozik a cégben, ha mégis és nincs bejelentve feketen dolgozol.
2021. júl. 9. 15:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindegy ebbe nem megyek bele ha nem haragszol. A kérdésem lényege sem ez volt.(eddig sem volt gond belőle pedig nav is ellenőrzött már). De közbe rá jöttem hogy nem itt fogok segítséget kapni, megyek másik úton ez csak egy kitérő volt véletlen.:) további minden jót
2021. júl. 9. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne a tulajdonos 0 forintos megbízási díjjal a cégben? Aztán ha jól megy a cégnek, akkor kiszedi az osztalékot. Teljesen hétköznapi és legális dolog ez.
2021. júl. 9. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
#7 magadnak azt intézel, amit akarsz. Attól, hogy ügyvezetésre vagy jogosult, nem vagy köteles felvenni magadat, hogy megmondhasd, mi a f#$2 lesz a saját cégedben. Ugyanez vonatkozik betonozástól kezdve kb mindenre. Ne menjünk már ennyire bele a nagy magyar dodómesébe, hogy hú, el vagyunk lehetetlenítve mindenben teljesen!
2021. júl. 10. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!