Szeretnék segítséget kérni. Van egy 2 éves cégem és sajnos most pénzügyi gondokkal küzdök. 2-3 millió forinthoz szeretnék hozzá jutni hogy a gondjaimat át hidaljam. Sajnos bankok nem segítenek. Van esetleg valakinek ötlete?
Tippre azért, mert van adótartozása a cégnek és/vagy az előző évek számai nem jók (ha nem ez az ok, akkor bocsánat előre is).
Magánszemélyként sem tudnál felvenni egy kis személyi kölcsönt mondjuk?
Nincsen adótartozás semmi, sőt még áfába is plusszos vagyok mindig. 2019 szeptemberbe kezdtem a céget az az év negatív lett de 2020 elejére már át is fordítottam plusszosra. A bankoknak az volt a kifogása hogy 2019-et is nézik és mivel az nem volt jó majd jövőre menjek vissza... és szállítmányozással foglalkozom valamiért nem szeretik. Uniós pályázatból is kivan zárva mindenhol ez a szektor:(.
Sajnos személyi hitel kilőve mert nem vagyok bejelentve amit meg kiveszek a cégből nem fizetésként veszem ki, állandó pénzt hanem amire szükségem van, mivel most építettem fel így spóroltam ahol csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!