Nem kapom meg 27! Évesen az orvosi alkalmasságit jogsihoz.Ilyen létezik?
Hogyan vezetnek 70-80 éves emberkék az úton, akik annyira nem tudnak figyelni, hogy majdnem elütik az embert?
Hogy létezik, hogy én meg 27 évesen nem kapom meg az orvosi almasságit se?
Itt az alvásprobléma lehet az ok.
Nem tudom hogy milyen súlyos de ha van papír róla akkor az orvos látta a rendszerben.
Erre nagyon odafigyelnek, ha alvási panaszai vannak az embernek. Iszonyú veszélyes lenne ha vezetés közben bealudna.
Szerintem jól tetted hogy elmondtad. Igenis a vezetőnek is felelőssége hogy ne legyen ön és közveszélyes az utakon. Ha valami komolyat elhallgatsz és utána balesetet okozol az a te lelkeden szárad.
Amúgy egy alaposabb orvos utána néz a rendszerben hogy milyen orvosi problémáid voltak az elmúlt kB 2 évben. Ha olyat látnak akkor nem adják meg és le is csesznek hogy miért nem szóltál. Mát minden orvosi adat egy bázisban fut
Na akkor meg is válaszoltad a kérdésed.
Azért nem kapod meg 27 évesen a jogsi alkalmasságit míg más megkapja azt 70-80 évesen mert neked ödémás a lábad nekik meg nem.
Szerintem ezek közül inkább a láb miatt nem adják meg.
esetleg próbáld meg úgy megkérdezni ha átalakítod a kocsit kézi vezérlésre akkor megkaphatod-e !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!