Mit csináljak akkor ha én biztosan érzem hogy krónikus kismedencei gyulladásom van vagy méhnyakrákom de az orvos nem törődik vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 30 éves vagyok. A problémáim fél éve kezdődtek. Állandó hüvelygyulladás. Enyhe néha jelentkező derékfájdalom,bal combba sugárzó fájdalom. És bal oldali petefészek környéki fájdalom. Volt március végén egy citologia miután a gyulladást kikezelték. Az P1 lett de nem bízom benne. A tünetek fennt állnak sőt egyre rosszabb. Hüvelyi sárgás folyás vagy híg fehér. Állandó alhasi fájdalmak. Gyakori vizelési inger,mintha a hólyag nem ürülne ki. A 3.orvosnál voltam. Mindegyik mást mondd. Eddig azt mondták hogy fel van szállva a fertőzés. Most azt hogy nincs. De nem értem miből van ez megállapítva mert mindenhol csak hüvelyi ultrahang volt ami ki sem mutatja a gyulladást,mert ezt már kérdeztem itt és itt is írták hogy nem mutatja ki a hüvelyi UH. Most elkezdtek ureaplasmára vizsgálni amihez kenet kellett a méhnyakról. Azután 3 napig barna folyás. A doki szerint normális. Én nem vagyok nyugodt. Hova forduljak? Továbbra is fáj egy ponton valami. Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek?szept. 3. 16:15
32/42 anonim válasza:
Szia! Kezelni kell! Ritkan mulik el magától! Menj el naganba, fizesd ki ! Hidd el érdemes! Huvelyi ultrahangot csinaltak?
33/42 A kérdező kommentje:
Írok majd privátban akkor. És köszi. Hüvelyi ultrahang az volt már idén 3x. És azt állítja mind a 3 orvos hogy nem látni rajta semmi kórosat. Utána néztem a neten és állítólag az nem is mutatja ki a kismedencei gyulladást. Most is fáj az alhasam. A barna folyás azóta is tart.
okt. 5. 17:58
34/42 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gyulladásos van! Rengeteg minden okozhatja a fajdalnat. Nem tudom, hol élsz?,,??.?? CT natív vagy kontrasztos rengeteg mindenre választ adhat. Radiológus vagyok.
35/42 A kérdező kommentje:
Hollandia. És itt is voltam hüvelyi ultrahangon és mivel azon nem látnak semmit ezért sajnos nem akarnak semmilyen vizsgálatra tovább küldeni.
okt. 6. 09:14
37/42 anonim válasza:
A huvelyi ultrehang nem mutat ki mindent!
38/42 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták hogy Hollandiában nincs magánklinika. A nőgyógyászhoz is beutaló kellett a háziorvostól. De előtte ő vizsgált meg ahhoz hogy odaadja.
okt. 7. 05:52
39/42 anonim válasza:
Nem tudom, hogy működik ott a rendszer. Legközelebb hazalatogatsz: megcsinálod. Hidd el megeri kifizetni. Ha folyamatosan rossz érzésed és fajdalmad van...utana kell járni! Jobbulast!
40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
okt. 8. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!