Kinek van még krónikus köhögése? (nekem 4 hónapja)
Figyelt kérdés
hörghurutot kaptam márciusban, azalatt is voltak refluxos tüneteim de most erősebbek. köszörülöm a torkom és köhögök. de este egyátalán nem. ez miért van? valaki akinek van ilyen vagy volt ilyen irjon legyszi, orvosnál 3x voltam plusz röntgenen is. tapasztaltak plsss irjatokaug. 7. 10:05
1/8 anonim válasza:
este egyáltalán nem, vagy ha lefekszel egyáltalán nem? nem mindegy.
2/8 A kérdező kommentje:
ha lefekszek, és alvásnál se.
aug. 7. 10:19
3/8 A kérdező kommentje:
egyebkent 17 eves vagyok
aug. 7. 10:29
4/8 anonim válasza:
Tüdőröntgen rádférne.
Szerintem folyadék van a tüdődben ami ha lefekszel eloszlik és nem irritál, de ha függőleges helyzetben vagy akkor összegyűlik az aljában és köhögési ingert okoz.
Igazából bármi lehet ami a gravitációval összefügg. Lehet hogy rosszul zár gégéd és oda folyik a nyál.
5/8 A kérdező kommentje:
szia voltam röntgenen
aug. 8. 09:58
7/8 A kérdező kommentje:
azt irták a lapra, hogy bronchitis
aug. 10. 10:37
8/8 anonim válasza:
Magyarul tüdőgyulladás. 6 hétig tarthatnak maximum a tünetek. Ha az orvosnál is ilyen szűkszavú voltál lehet nem mondtad meg nemi hogy már 4 hónapja beteg vagy, és ezért nem kaptál antibiotikumot ami nagy valószínűséggel megoldaná a problémádat maximum 2 héten belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!