Mit csináljak akkor ha én biztosan érzem hogy krónikus kismedencei gyulladásom van vagy méhnyakrákom de az orvos nem törődik vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 30 éves vagyok. A problémáim fél éve kezdődtek. Állandó hüvelygyulladás. Enyhe néha jelentkező derékfájdalom,bal combba sugárzó fájdalom. És bal oldali petefészek környéki fájdalom. Volt március végén egy citologia miután a gyulladást kikezelték. Az P1 lett de nem bízom benne. A tünetek fennt állnak sőt egyre rosszabb. Hüvelyi sárgás folyás vagy híg fehér. Állandó alhasi fájdalmak. Gyakori vizelési inger,mintha a hólyag nem ürülne ki. A 3.orvosnál voltam. Mindegyik mást mondd. Eddig azt mondták hogy fel van szállva a fertőzés. Most azt hogy nincs. De nem értem miből van ez megállapítva mert mindenhol csak hüvelyi ultrahang volt ami ki sem mutatja a gyulladást,mert ezt már kérdeztem itt és itt is írták hogy nem mutatja ki a hüvelyi UH. Most elkezdtek ureaplasmára vizsgálni amihez kenet kellett a méhnyakról. Azután 3 napig barna folyás. A doki szerint normális. Én nem vagyok nyugodt. Hova forduljak? Továbbra is fáj egy ponton valami. Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek?szept. 3. 16:15
11/42 A kérdező kommentje:
De a hüvelygyulladást azt most is megállapították.
szept. 3. 19:23
12/42 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Csinaltass: kismedencei CT vizsgalatot, ha ennyire aggodsz!
13/42 A kérdező kommentje:
Ma szóltak és a hüvely leoltas eredménye meg van. E.Coli. :( De várni kell az std tesztek eredményeit is. Az e.coli okozhat ilyen tüneteket?
szept. 4. 12:37
15/42 A kérdező kommentje:
Szia. Ugye a hüvelyleoltás eredménye e.colit mutatott. Az Std teszt negatív mindenre. Ami azért érdekes mert közben az urológián megtalálták a férjem vizeletében a trichomonast. Na már most ha neki van akkor nyilván nekem is,mégis negatív a trichomonas kenetem a méhnyakról. Tüneteim továbbra is fennt állnak,sőt múltkor azt hiszem nem is írtam ki ide hogy csomokban hullik a hajam, valószínűleg az állandó gyulladásoktol. Kérdeztem a dokit hogy hogyan lehet negatív a trichomonasra a kenet és hogy nem lehet e az hogy nekem is a vizeletben van e és azért nem mutatja a teszt méhnyakról. Erre közölte a doki hogy ha a vizeletemben lenne azt is kimutatta volna a méhnyakról levett kenet. Lehet én vagyok hülye de nem értem hogy mégis hogyan? Ha a hólyagban van akkor a méhnyakról ugyan hogyan mutatta volna ki? Szóval el lettem küldve annyival hogy gentamicin kenőcsöt nyomogassak hüvelybe az e.colira. És hogy nem tudnak velem mit kezdeni. Holott megint elmondtam mindent tünetet,munkahelyen is fáj a méhem ahogy hajolok,fájdalmas orgazmus,vizelés stb. Közli a doki hogy hát ez nagy baj. És kiállitotta a papírt hogy igyak tőzegáfonyát....:S
szept. 26. 05:54
16/42 anonim válasza:
14# vagyok,e coli nekem is volt,terhesség alatt,nem volt tünet. Nem lehet,hogy esetleg pszicés valami? Azis cudar dolgokat tud csinálni.onnan indulok ki,hogy tizenévig pánik rohamaim voltak,meg akartam fulladni,minden vizsgálat negatív,én mégse kapok levegőt,az elmém teljesen elhitette velem,hogy fulladok. Ha rágondolok még most is
17/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mert a hajam az továbbra is hullik. Ugye márciusban elindultam kideríteni a hajhullás okát és a nőgyógyász volt az első ahová mentem és ott egyből azt mondták hogy trichomonas fertőzésem van,ami már felszállt. Aztán most meg jött ez az e.coli de mellette biztos hogy megvan a trichomonas ha a férjem pozitív rá. De nagyon stresszelek is amúgy amióta ezek kiderültek. Főleg azért stresszelek mert ki fog hullani az egész hajam nő létemre...
szept. 27. 18:54
18/42 anonim válasza:
16#14# Ugye azt is tudod,hogy a stresztől vagy vitaminhiánytól is hullik a haj
19/42 A kérdező kommentje:
Tudom. De ettől sokkal stresszesebb időszakaim voltak pár évvel ezelőtt és sosem hullott.
okt. 1. 14:38
20/42 anonim válasza:
Én azért még akkor egy 4 orvoshoz is elmennék 14#16#18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!