2/6 anonim válasza:
Azt a vizsgálatot kellene megcsináltatni ami alapján igazolták az epilepsziát anno. EEG pl
3/6 anonim válasza:
Talán az EEG mutat valamit.
Nemigen lehet tudni. Ismerősöm fia gyerekkorában volt epilepsziás, évekig tünetmentes volt 16-17 évesen abbahagyta a gyógyszert, ezután 1-2 évvel nagyon csúnya rohammal visszatért.
4/6 anonim válasza:
Értsd, amit #3 ír: epilepsziás a betegséget kinőni nem tudja senki, csak tünetmentessé válhat. Éppen azért nem fogják neked soha elfelejteni, hogy epis vagy, mert bárkinél bármikor fordulhat a kocka. Eszerint tanulj, válassz munkahelyet! Ha egy életet le tudsz élni tünetmentesen, akkor minden oké, de ne érjen meglepetés, ha visszatérnének a rohamok
5/6 anonim válasza:
Én akkor lettem az, mikor mások kinövik (doki szerint). Nekem is felmerült, hogy nem kell gyógyszer, sőt, már csökkentettük is a negyedére az adagot. Végül egy nagyon húzós, stresszes időszakban sajnos jött a kisroham, azonnal vissza is kaptam az eredeti gyógyszeradagot.
6/6 anonim válasza:
Ha életed végéig kezelés nélkül tünetmentes leszel. Én is azt hittem, hogy kinőttem. Kb 10 évig kezelés nélkül tünetmentes voltam, majd elkezdődött újra, és durván gyakori rohamokkal. Szóval most újra kénytelen vagyok gyógyszeren élnem, mert nélküle már sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!