Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vannak itt epilepsziások?...

Vannak itt epilepsziások? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves lány vagyok 13 éve tunetmentes. 15 éves koromban kaptam az epilepsziát. Kb. 3x volt rohamom az elején még mikor a gyógyszert allitották be. És teljesen elvagyok keseredve ugyanis hétfőn este újra elkapott ennyi idő után :( azóta folyamatosan lesem minden kis furcsaságom már attól félek magamnak fogom előidézni :( annyira szomorú vagyok. A gyogyszereim tisztességesen szedem egy napot nemhagytam ki soha. És mégis rám jött:( akinek van benne tapasztalata mit tanácsolna?

aug. 30. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol, alvásmegvonás például provokálhatja. Volt ilyesmid?
aug. 30. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Alkoholt soha nem ittam. Mostanaban sokat dolgoztam és kevés volt a szabadidőm ami miatt nem igazán tudtam pihenni még erre tudok gondolni. De most meg munkába is félek elmenni...
aug. 30. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem fog ismétlődni. Pihenj sokat!
aug. 30. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Le kell váltani a gyógyszert. Én pont így voltam mint te. Én már megtanultam élni vele, pedig nekem nagyon sok és durva rohamjaim voltak. Sőt, már nem is zavar. Te is így állj hozzá.
aug. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!