Vannak itt epilepsziások? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves lány vagyok 13 éve tunetmentes. 15 éves koromban kaptam az epilepsziát. Kb. 3x volt rohamom az elején még mikor a gyógyszert allitották be. És teljesen elvagyok keseredve ugyanis hétfőn este újra elkapott ennyi idő után :( azóta folyamatosan lesem minden kis furcsaságom már attól félek magamnak fogom előidézni :( annyira szomorú vagyok. A gyogyszereim tisztességesen szedem egy napot nemhagytam ki soha. És mégis rám jött:( akinek van benne tapasztalata mit tanácsolna?aug. 30. 13:21
1/4 anonim válasza:
Alkohol, alvásmegvonás például provokálhatja. Volt ilyesmid?
2/4 A kérdező kommentje:
Alkoholt soha nem ittam. Mostanaban sokat dolgoztam és kevés volt a szabadidőm ami miatt nem igazán tudtam pihenni még erre tudok gondolni. De most meg munkába is félek elmenni...
aug. 30. 15:17
3/4 anonim válasza:
Nyugi, nem fog ismétlődni. Pihenj sokat!
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj. Le kell váltani a gyógyszert. Én pont így voltam mint te. Én már megtanultam élni vele, pedig nekem nagyon sok és durva rohamjaim voltak. Sőt, már nem is zavar. Te is így állj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!