Miért van ez? Alul megtaláljátok a többit
Remélem jó kategóriába írom.
Nagyjából 2 éve, még általános iskolában kezdődött el az, hogy korgott a gyomrom. Mindig hangosan, minden órán. Biztos vagyok benne, hogy akkor ez a kevés étel miatt volt mert 5 perces szünetekben nem igazán volt időm enni eleget. Elkezdtem a gimnáziumot és féltem, hogy itt is baj lesz a gyomrommal. Mivel állandóan erre gondoltam, be is következett. 16 éves, 10-es vagyok. Őszintén megmondva, kellemetlen. Normálisan, megfelelő mennyiségben étkezem szinte másfél éve, de ugyanúgy fennáll ez a probléma. Ha hazamegyek, semmi gond nincs. Én nagyrészt a stresszre tudom "fogni", szinte egy körforgás. Félek attól, hogy hangot fog kiadni a gyomrom, de akkor is bennem van ez ha étkeztem, így hangot fog kiadni a gyomrom, mert ezen gondolkozom.
Jellemző egyébként még a székrekedés is, mikor menstruálok pedig régebben volt a hasmenés, de az már megszűnt. Társaságba nem járok, próbálom magamat mindig kihúzni a programok alól. Rossz belegondolnom abba, hogy hamarosan vissza kell mennem az iskolába.
Gondoltam arra, hogy már mindenképp jelzem anyukámnak, de eléggé kellemetlen téma, fogalmam sincs arról, hogy mégis hogyan kéne felvezetnem.
Ez nem tudom mennyire fontos vagy mennyire lehet összekötni ezt a két dolgot, de epilepsziával is küzdök, havonta járok neuropszichológushoz. Az epilepszia miatt is állandó stressz vesz körül, félek a bármikor megjelenhető rohamaimtól. Töltöttem ki a neuropszhicológusnál egy depresszió, illetve egy szorongásra jellemző papírt, ennek viszont csak szeptemberben, a legközelebbi találkozásunkkor lesz eredménye. Őszintén szólva nem tudom, hogy próbálhatnál ezt megoldani, otthon semmilyen problémám nincs és a kollégiumba se, amikor egyedül vagyok.
Szeretnék kérni tanácsot, véleményt, hasznos információt esetleg tapasztalatot.
Szeretném megköszönni, hogy ezt végigolvastad, miközben 3x adtak ki hangot a beleim a munkahelyemen;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!