Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elszaporodnak a folyekony d...

Elszaporodnak a folyekony d vitaminban a bakteriumok, ha veletlenul hozza ert a nyelvem a pipettahoz, amikor cseppentettem a szamba?

Figyelt kérdés

Csak egy nagyon picit ert hozza, de epp beteg vagyok. Most bontottam fel… most dobjam ki? Természetesen megtörölhettem volna de olyan gyorsan visszaraktam hogy utána esett le hogy hoppá .

Ez tipikus olyan kérdés amire én is azt mondanám hogy a hülye vagy a troll de hülye vagyok de megtörtént. 😅

ma 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak te használod, és nem izgulnék rajta.
ma 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges igen. Hiába törölted volna le, az ha baci került rá, nem jön le csak úgy. Én az A vitamin cseppel jártam így, és úgy vettem észre, hogy nem oké, hogy egy idő után nagyon rossz íze lett.
ma 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Elso hozzaszolonak: Gyerekek is hasznaljak.
ma 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem azért baj, mert épp beteg vagy, hanem mert az ember szájában is él alapból egy baktériumflóra.
ma 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Akkor mostantól az legyen az a tiéd, és a gyerekeknek bonts újat.
ma 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az már mindegy, amit 5 ír, mert így is elszaporodhatnak a baktériumok benne, a nedves, szűk környezet még inkább alkalmassá teszi a baktériumoknak. És nem a betegség miatt. Hanem mert baktériummilliárdok vesznek minket is körbe. De a minőségét az ilyen szereknek befolyásolhatja.
ma 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!