Mi ez a betegség?
Vasárnap kezdődött hétfőn durvább lett este 39,6 fokos lázam volt sose volt még ennyi sőt lázam is ritkán van most meg már holnap lesz a 4.napja hogy 38 fölé megy mindig durván köhögök alig szakadozik fel.. már a mellkasom is fáj, ma voltam háziorvosnál meghallgatott írt antibiotikumot azon aggódóm nem e tüdőgyulladásom az orvos semmit nem mondott de gondolom mondta volna ha lenne valami vagy nem tudom
Mennyire normális az ennyi napig tartó láz?
Megesik. Idén nyáron én is lebetegedtem pár napra, amit enyhe nehézlégzés kísért. Hihetetlen, hiszen én még életemben nem voltam beteg nyáron, sőt hidegebb évszakokban sem nagyon.
Ilyen járvány van, lehet, hogy covid, de tökmindegy, hiszen nem csak attól lehet tüdőgyulladása az embernek.
Nagy eséllyel nem lesz komolyabb bajod, érdemes vitamint szedni és zöldségeket enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!