Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tünet nélküli arc nyálkahártya...

Tünet nélküli arc nyálkahártya vastagodás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hete voltam koponya MRI-n, ma kaptam meg az eredményeket, miszerint az agyam ép, de viszont az arcom nyálkahártyája meg van vastagodva. Ez amúgy ha jól tudom akkor történik ha valaki arcüreg gyulladást kap.

Na de most jön a csavar. Nekem nincsen semmi arra utaló tünet hogy az lenne. Se arc pirosság, se duzzanat, se fájdalom, se orrdugulás vagy túlzott orrfolyás, se fejfájás se semmi.

Dohányzok 7 éve ha ez számít valamit, azért ide írom.

De szerintetek akkor most ez mi lehet? Aggódjak? Vagy felesleges ha nincs semmi tünet?

Próbálok olyan egészségesen élni ahogy csak tudok, egyedül a dohányzás a káros szokásom az életembe.

Előre is köszi ha valaki tud adni tippeket, vagy megoldást, vagy akár kis nyugtatást ha ez így önmagában ártalmatlan.

Szép napot nektek! :)

aug. 21. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem is. Semmi tunet. MRI mutatta ki. Ct is utana.

Futottam parezer kort mindenfele. Fogaszaton fulorr gegeszeten. Egyik koklerebb volt mint a masik. A vwgwn megmutottek fess-el es orrsovennyel, fogat kiszedtek, stb. Semmi valtozas kb.

Megyek majd allergologushoz, talan allergia. Majd meglatjuk.

aug. 21. 18:35
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Dohányzás éppen elég ehhez.
aug. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!