Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyálkahártya betegség?

Nyálkahártya betegség?

Figyelt kérdés

Régebb óta észrevettem már, hogy az ajkaimnál, jobb oldalon apró fehér pöttyök csoportosulnak. Nem fáj, nem viszket, semmi ilyemsi érzéssel nem jár, csupán apró világos pöttyök vannak, bár szerencsére nem annyira észrevehető.

Ma vettem észre, hogy odalent is ilyen pöttyöcskék csiportosulnak, szintén egy jobb oldali helyen.

Ez már kicsit aggaszt.

A számon a pöttyök régóta megvannak, még mielőtt bármilyen nemi kontaktba léptem volna valakivel.

Viszont odalent csak most vettem ezt észre, ugy, hogy túl vagyok 1-2 dolgon.

Viszont merem remélni, hogy nem nemi betegség, mivel ugyan olyanok a pöttyök mint a számnál, ami ugye régóta ott van.

Azt gyanítom, hogy ez valami nyálkahártyákon megjelenő betegség, mint a herpesz, csak mégse az. Fogalmam sincs. Eddig nem forditottam nagy figyelmet a témára de mostmár kezd zavarni.

Szerintetek mi lehet ez? Érdemes orvoshoz menni?(gondolom-)

Esetleg van valami kenőcs ami jó lehet erre?

2023. jan. 15. 00:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez mindenképpen orvos
2023. jan. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!