Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka az ajkak...

Mi lehet az oka az ajkak hámlásának? Nem a szájüreg, hanem az ajak, ajkak szárazak és az ajkak körüli bőr.

Figyelt kérdés

2024. máj. 6. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kifújja a szél. Szőlőzsír sokat segít. (Már van férfiaknak is, ha az vagy)
2024. máj. 6. 10:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam szélben és évek óta tart. Nő vagyok.
2024. máj. 6. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Kiszáradás. Normális dolog. Valakinek szárazabb valakinek jobv
2024. máj. 6. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kiszárad, mint bármi más, ami szabadon van mindig, pl. az arcbőr, a kezek. Használj ajakápolót.
2024. máj. 6. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Iszol te rendesen? Napi 2-3 liter víz + jó esetben leves, gyümölcs, reggel egy tea, ilyesmi.

Akkor nem cserepesedik ki a szád.

2024. máj. 6. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, iszom eleget.

Volt olyan, hogy még az ajánlottnál is több vizet ittam, még 3-5 litert is, az sem segített.

Van ajakápolóm, természetes, 100%-os sheavaj.

De azt sem ajánlják folyamatosan használni, mert akkor pont azért száradhat ki.

Ezzel is próbáltam már úgy is, hogy mindennap használtam, naponta sokszor és úgy is, hogy hónapokig nem használtam. Egyik sem volt megoldás.

Kiiktattam a fogkrémet is, hosszú időre, addig fogport használtam, úgy jobb volt, de még mindig fennáll.

2024. máj. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!