Szerintetek ez 24 éves létemre csúnya?
márc. 30. 18:54
11/15 Ypszilon1980 válasza:
#9: Igen, igaz, és terhesség után is pár hétig.
12/15 anonim válasza:
8-as vagyok: ha csak leiden akkor egyre inkább az a protokol, hogy nem írnak elő automatikusan vérhigítót terhesség esetén. Nekem több más faktor miatt elővigyázatosságból inkább írt a hematológus, de még esetemben is hezitált.
13/15 anonim válasza:
11-es: nem, nem igaz (8-as és 12-es vagyok, érintett). Több más dologtól is függ, és nem is feltétlenül végig kell szúrni, de ha mégis akkor nem pár hétig a szülés után, hanem az egész gyermekágy alatt (6 hét).
14/15 Ypszilon1980 válasza:
Rendben, lehetséges, nekünk a doki így magyarázta, bár Leiden nincs a páromnál, így is hajlamos a trombózisra, de persze nyilván más is számít akkor.
15/15 anonim válasza:
Nekem olyasmim van mint neked a 2. képen,csak kisebb. Soha életemben nem aggódtam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!