Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az,hogy 27 éves nő...

Miért van az,hogy 27 éves nő létemre nem vagyok kibékülve magammal? Hiába kapok bókokat,hogy nem vagyok csúnya, meg ilyesmi. Sokkal jobban szeretem a fiús dolgokat, a fiús öltözködést,és abban érzem kiteljesedni magam.

Figyelt kérdés
Nagyon zavar,ha kiteszek egy képet, amin mondjuk nem fiúsabb öltözetben vagyok,hanem nőiesebben ( már amennyire lehet valakit sok plusz kilóval nőiesnek nevezni) sokkal több bókot kapok rá mint a többi fotómra. Gyerekkorom óta érdekelnek a katonai, military dolgok,és úgy is öltözködöm hogy ez a kiegészítőimben mind ott van. Sokkal közelebb áll hozzám ez a stílus mint bármi más, mégis az ostoba nőies mivoltot akarja mindenki látni bennem,és ez nagyon feldühít. Mit tehetnék ez ellen, hogy az emberek ne csak sminkben lássanak szépnek,hanem enélkül is? Továbbá valamiért kislány korom óta a legtöbb nőt sem bírom elviselni magam körül.Ha meglátok valahol egy pózolós csajt, akinek mondjuk hiúz alakja van, vagy még fiús öltözetben is rengeteg bókot kap, azonnal kinyílik a bicska a zsebemben? Nem érzem ezt féltékenységnek, mert meg vagyok elégedve az életemmel, egyedül ez a probléma ami zavar, amit leírtam az öltözetemmel kapcsolatban. Ez miért van, mármint a női nemre való fékezhetetlen dühöm?
2021. máj. 27. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan lányt akinek teljesen mindegy milyen ruhába van jól néz ki,egyébként annyira nem is szoktam figyelni kin milyen ruha van...inkább az alakját nézem meg ha nőről van szó,ha meg beszélgetünk akkor a jelleme is érdekel...lehet akár milyen szép bombázó,ha egy paraszt,tahó,nagyképű,k..va.

Egyébként meg valakinek kifejezetten jól állnak az ilyen cuccok,nőkön például nagyon szeretem a baseball sapkát is.

2021. máj. 27. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem elfojtod a leszbikus természetedet, ez a fiússágot is megmagyarázza, meg azt is, hogy a nők közelében érzett feszültségedet dühvé formálod (nehogy mást érezz).
2021. máj. 27. 14:54
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:

Viselj olyan ruhákat, amiben jól érzed magad.

Nyilván több bókot fogsz kapni egy kinyalt ruhában, mert a társadalom inkább a nőies dolgokat várja el tőled, meg az emberek többsége azt látja szépnek egy nőn, de neked nem kell azzal foglalkozni, hogy más mit vár el tőled. Nem kell, hogy ez feldühítsen. Nem kell mások bókjait lesni vagy abból megélni. Nem tartozol te senkinek semmivel, pláne nem csinos ruhákkal meg szépséggel.

Az meg, hogy utálod a többi nőt meg a legkisebb ártatlan dolgotól elkap az idegbaj, az egyéni szoc probléma, ezt úgy hívják, internalizált nőgyűlölet.

2021. máj. 27. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi harmadik a válaszokat. Lehet,hogy igazad van,és tényleg ez rá a helyes kifejezés amit leírtál. Ezt mondjuk nem tudtam,de utánanézek.Az előtte levőhöz pedig, annyit tennék,hogy soha a büdös életben nem lennék leszbikus. A pasikat nálam jobban nem szereti senki. Imádok férfi társaságban lenni, vagy összejönni a fiú barátaimmal. És a páromat is nagyon szeretem, ő elfogad kicsit nőietlennek is.
2021. máj. 27. 14:58
 5/8 Sunshinedoll ***** válasza:
yikes.
2021. máj. 27. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg az embernek nincs nagyobb baja, ezek fontosnak tűnnek. A jövőben bátorságra, kitartásra lesz szükség, hogy élhessünk!
2021. máj. 27. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
AZ mindig kell,hogy legyen. 6/6
2021. máj. 27. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem érzel féltékenységet, ez egészen biztos? És mit tehetnél azért, hogy az emberek smink nélkül is szépnek lássanak? Pl. összegyűjthetnéd azokat az embereket, akik másképp gondolkodnak mint te, mást látnad szépnek, és bezárhatnád őket egy helyre, hogy ott meglegyenek maguknak és ne zavarjanak téged; azokat a hiúz alakú pózoló csajokat, akik ostobábbak és nőiesebben öltözködnek mint te, pedig jól meg kéne nevelni és megtanítani nekik mi a helyes...
2021. máj. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!