A magyarok miért öltöznek olyan szürkén, "gyásziasan"?
Egyedül nyáron hordanak, fehéret, színes ruhákat.
De most télen siralmas körbe néznem, hogy mindenkin a fekete, szürke kabát van!
A világ más tájain télen a hóban a fagyban is feltudnak venni egy színes kabátot, egy színes sálat, sapkát, és nem röhögik őket körbe!
Nálunk mi ok a gyászra?
Én színes kabátban járok, és meg kell mondjam, az elején alig mertem utcára menni benne. Mindig úgy éreztem, hogy mindenki engem bámul, és kitűnök a tömegből, amit nem mindenki szeretne.
Amúgy a sötét színek praktikusabbak, szépek a fehér szövetkabátok, de nem szívesen venném meg, hogy havonta futkossak vele a vegytisztítóba.
1. Én is szeretem a fekete színt, elegánsnak tartom.
2. Nem csak a kabátom fekete, de a cipőm és a nadrágom is, főleg azért, mert ahhoz aztán akármilyen felsőt felvehetek, menni fog hozzá. Nem veszek azért fél tucat színes nadrágot,cipőt, hogy tudjam passzoltatni a felsőmhöz.
3. Annyira nem érdekel, hogy hogy nézek ki, és mi van rajtam, ezért könnyebb a 2. pontban leírtak szerint ruházkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!