A magyarok miért gondolják a saját népükről, hogy ellenséges, bunkó, nyers stb?
Én meg magyar vagyok, Németországban élek, de itt sokkal normálisabbak az emberek.
Veled meg csak azért kedvesek, mert német vagy és beszélsz magyarul. Ha arab vagy fekete lennél semmibe sem venne a többség.
Vagy cigány, zsidó, meleg, nő....
Mert a liberális média ezt hiteti el az emberekkel. A magyar bunkó, a magyar ellenséges, a magyar rasszista, mi barbárok vagyunk a kultúrált nyugathoz képest, magyarnak lenni szégyen. SEMMIT NEM KELL SZÉGYELNÜNK. Egyébként a németeknek sem kell.
Megjegyzem a második világháborún nincs mit szégyellni. Ha a nyugat kultúrált békét kötött volna és nem tiporta volna bele a sárga földbe mind a vesztes nemzeteket, akkor nem lett volna második világháború. A második világháború igazi felelőse a nyugat. Ezzel az állandó holokausztozással, pedig csak azt értétek el kedves libsik, hogy lett egy masszív és egyre erősödő jobboldal, akinek tele van a töke veletek.
Egyébként én is a napokban beszéltem hat éve itt tanuló németekkel és ők is jól érzik itt magukat.
Mivel egy depresszív és pesszimista ( [link] nép a magyar.
Sokaknak az okoz örömet, ha keresztbe tehet a másiknak, vagy a másik kárán örülhet. Ha végig mész az utcákon kevés igazán boldog arcot fogsz látni.
A boldogtalanság okai lehetnek: rossz anyagi helyzet, stresszes munka/életkörülmény, boldogtalan párkapcsolat, munkanélküliség..stb.
Sok magyar nagyon irigy a másikra, a másik sikerére. Inkább még belé rúg, hogy mégse legyen annak a személynek annyira tökéletes az élete.
Nagy a korrupció. Pl egyes munkahelyekre könnyebben be tudsz kerülni ismerősöd vagy rokonod által.
Ráadásul az egyik legboldogtalanabb országa a magyar. ( [link] [link] [link]
Természetesen VANNAK kivételek, akik segítőkész, boldog, kiegyensúlyozott életet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!