Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ennyire csúnya,...

Mitől lehet ennyire csúnya, pattanásos a bőröm 20 éves létemre?

Figyelt kérdés

kozmetikus nem sokat tudott segíteni rajta, felírt valami cuccot, nem lett jobb, bőgyógyász háromféle kenőcsöt írt fel (egymás után, mikor egyik sem használt), nőgyógyásznál voltam, petefészek ciszta miatt, de az már elmúlt, szóval elvileg nőgyógyügyben rendben vagyok.

Akkor mégis mitől lehet ilyen csúnya a bőröm??? (Nem eszem olajos magvakat, cuccokat, csipszet meg ilyesmit 10 évben egyszer HA eszek pár szemet, szóval nem tudom.

Tehát hová fordulhatnék??? Megkeseríti az életem

2012. szept. 17. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai..nekem is :)
2012. szept. 17. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
De én elkezdtem naturkozmetikumokat használni azok leszedték a nagyját, előző voltam. 21L
2012. szept. 17. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Még kérhetnél egy hormonpanelt, de magához endokrinológushoz nem hiszem, hogy csak ennyivel beutalnak. De tényleg sokban genetika kérdése, lehet te is csak ilyen típus vagy.
2012. szept. 17. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Genetika, nekem is az a háttér. 40 múltam, ma is vannak ragyáim, nő vagyok. Mindent, de mindent végigcsináltam és semmi nem használt. Apai oldalról örököltem.

Tisztítsd rendszeresen a bőröd, kenegesd, próbálkozz, hátha vannak csodaszerek ma már. Ezen túl nincs mit tenni. Próbáld meg elfogadni, az a legjobb. Van ilyen, és szerintem még mindig jobb, mintha vesekövességre való hajlamot örököltél volna.

2012. szept. 17. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
NIACIN (B3 vitamin) segít. Nézz utána. Egyébként nem kerül sokba.
2012. szept. 17. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönööm mindnekinek a választ!

Egyébként: vesekövességre, és cukorbetegésre is hajlamos vagyok valószínűleg :'D

2012. szept. 18. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!