Mitől lehet ennyire csúnya, pattanásos a bőröm 20 éves létemre?
kozmetikus nem sokat tudott segíteni rajta, felírt valami cuccot, nem lett jobb, bőgyógyász háromféle kenőcsöt írt fel (egymás után, mikor egyik sem használt), nőgyógyásznál voltam, petefészek ciszta miatt, de az már elmúlt, szóval elvileg nőgyógyügyben rendben vagyok.
Akkor mégis mitől lehet ilyen csúnya a bőröm??? (Nem eszem olajos magvakat, cuccokat, csipszet meg ilyesmit 10 évben egyszer HA eszek pár szemet, szóval nem tudom.
Tehát hová fordulhatnék??? Megkeseríti az életem
Genetika, nekem is az a háttér. 40 múltam, ma is vannak ragyáim, nő vagyok. Mindent, de mindent végigcsináltam és semmi nem használt. Apai oldalról örököltem.
Tisztítsd rendszeresen a bőröd, kenegesd, próbálkozz, hátha vannak csodaszerek ma már. Ezen túl nincs mit tenni. Próbáld meg elfogadni, az a legjobb. Van ilyen, és szerintem még mindig jobb, mintha vesekövességre való hajlamot örököltél volna.
Köszönööm mindnekinek a választ!
Egyébként: vesekövességre, és cukorbetegésre is hajlamos vagyok valószínűleg :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!