Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.

Figyelt kérdés
Az orvos szerint még az elején vagyok nincs minden remény veszve. Mivel elmultam 18 így mondtam az orvosomnak aki diagnosztizált hogy a szüleimnek majd én szeretném elmondani.
2023. jún. 9. 22:11
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Na mit mondott a doki, mikor ehetsz mekit?:)

Örülök hogy tudod nèzni a kedvenc filmjeidet laptopról!:))

Remèlem a kemót nem minden nap kapod.:(

Köszi a biztatást, összeszedem magam, igen, a gyerekeknek erős anyuka kell.

Örülök hogy helyes doki is van a közeledben, már ez is egy gyógyír.:))

2023. szept. 26. 22:03
 42/57 A kérdező kommentje:
Hijába gyógyir ha 35éves én meg 16 😅😅😅🥰🥰 de nagyon cuki szép fiu hát még nem ehetek mekit még várunk azt mondta igen nagyon jó eltereli a gondolatomat alról hogy apu egy 27éves lánnyal kikezdet már mint ketten kellenek mindenhez a lány is rávan kattanva apura a leg rosszabb az hogy ma volt bent nálam az unoka teso és azt mondta azért mondta hogy hallgassak anyunak ne mondjam mert anyu nem is tudja de apusem tudja hogy az unoka nővérem tudja meg azt sem hogy én tudom. De az unoka nővérem barátnője lebukot apuval náluk az unoka nővérem barátnőjének a huga hallotta azt mondta a huga csak rályuk kellet volna nyitnia de nem mert kerdezte a növérét és azt mondta a nővére ennyire lehetet hallani??? Saját magát lebuktatta úristen érted igy ahogy le írom? . Amugy ma egész nap fájt a fejem és a közérzetem sem jo
2023. szept. 27. 07:10
 43/57 A kérdező kommentje:
Köszi B.P meg fogadom a tanácsot igen az a beúltetés meg volt nem vagyok már sárga most a hashártyámban van ez a rák vagy hogy nevezzem. Tumor am azt sem tudtam van hashártyánk azt se tudom miaz 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣 amugy nagyon bolond vagyok a sok fájdalom csilapítoban van szerintem altato is mert olyan kába vagyok sokszor meg szerintem az infuzioba is van am amikor sárgaságom volt akkor a köldököm csunya volt elöször még nem de aztán csúnya lett a szemem volt a brutál sok szelfit csináltam 😅
2023. szept. 27. 07:17
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Hashártya áttét lehet. Ez általában folyadéktermeléssel jár, úgy is derül ki ultrahangon, hogy szabad folyadék a hashártya felett.

Kemoterápiával gyógyítható.

Apukád miatt de aggódj.

Neki is nehéz most, persze nem kellett volna ezt tennie.

De most az a fontos, hogy meggyógyulj, csak erre gondolj!

Barátsággal; B.P.

2023. szept. 27. 13:10
 45/57 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj! Remelem tudsz enni olyat ami ízlik 😊.
2023. szept. 27. 13:36
 46/57 anonim ***** válasza:

Nem lehet könnyű ilyen titkot őrizgetned, de a legjobb amit tehetsz, hogy csak saját magadra koncentrálsz most.

Meg arra hogy jobban leszel, és ehetsz végre finomakat.:)

Sok kemó van még hátra?

2023. szept. 27. 17:51
 47/57 A kérdező kommentje:
Ma kaptam kemot 3szor hánytam. Meg pár kemo lessz asztán elvileg meg vizsgálnak mennyire használ a kemo és megint lessz majd egy kisseb beavatkozás. A tudom valamit elnyom ennyit hallottam mikor anya beszélt az orvossal. Most nagyon álmos vagyok később írok rendesen
2023. szept. 27. 23:24
 48/57 anonim ***** válasza:
Ó szegénykém, remélem már jobban vagy.:(
2023. szept. 29. 13:31
 49/57 anonim ***** válasza:
Szia kedves Kérdező, hogy vagy? Hogy érzed magad? Gyógyulgatsz?
2023. okt. 28. 08:13
 50/57 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi a helyzet? Írj magadról hogy vagy

2023. nov. 26. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!