Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.
Ismeretlenül is gondolok Rád.
Nekem Édesanyám halt meg hasnyálmirigy rákban.
Ha tudok segíteni lelkileg, akkor írj.
Sajnálom Kérdező. :(
Ha az segít, írd le nyugodtan ide a gondolataidat.
Úgy volt hogy időben de a vizsgálatok alapján kiderült hogy még sem. Meg volt az első mütétem és elvileg mivel belülről látták a dolgokat ott is azt látták hogy ezt hamarabb észre kellett volna venni.
Valaki jelentette a ki írásom hogy nem valós amit ki írtam de igenis ez valós sajnos valós hogy kell ide fényképet belinkelni? Mert annak aki jelentette belinkelném azt hogy itt fekszem a korházban infuziora és orszondára kötve és az összes leletemet bár az anyánál vannak de odadná ha elkérném. Sárgaság már meg szünt bár a szemem nagyon durva volt lázam most nincs 3 napja szeretnék mekit enni 😅😅🙉🙉🙉 nagyon köszönöm hogy mellettem vagytok szeretlek benneteket jovolt olvasnom a sok kedves hozzászólást.
Amúgy közbe kiderült hogy apunak viszonya van egy 27éves kis csajjal elég gáz undorító hát ez is kikészített. Unoka tesóm árulta el meg aztis hogy a nővérének a barátnője oltári gáz.
Anyunak elsem szabad mondanom hogy tudok róla uncsim megkért hogy hallgassak róla. Amúgy szeretem apukámat nagyon és ez nagyon megvisel engem. Hány hónapig él az akinek hasnyálmirigy rákja van?
Amúgy bírnám de a kemó nah az kikészít
Az orvos azt mondta hogy a rák stádiumát is használják ezt nem értettem de nem akartam meg kérdezni hogy valojában ez mit is jelent 🤔 hashártyámba is ott van ez a valami rák a legutolsó mütétemnél 3nap után megvizsgáltak képalkoto tesztet vagy mi és láttak olyat amit nem tudtak eltávolítani meg anya szerint attol is füg hogy a rák mien stádiumban van a mütéthez ezt tudni kell az orvosnak a legelső mütétemet laporoszkoppal végezték el. A másodikat meg a harmadikat már nem.
Ti hogy vagytok? Remélem minden rendben van veletek ahogy tudok írok köszönöm hogy mellettem vagytok 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 én is melletetek vagyok lékekben ebédkor kiveszik az orszondát és remélem anya hoz mekit de hijába ha nem engedik meg egyem szóval inkább majd azt álmodom mekit eszek 😅😅🤪🤪🤪 igen éhes vagyok mindig éhes vagyok🙄🙄🙄🙄🙄🙄😜😜😜😜
Ez komoly hogy valaki itt feljelentget egy kérdezőt akinek már így is épp elég baja van?? Undorító hova jutott egy-egy ember...
Kérdező, nem tudok sajnos hozzászólni az orvosi részhez, de sztem nyugodtan tehetsz fel kérdéseket a dokidnak, jogod van hozzá.
Nagyon sajnálom h nem ehetsz mekit🙂
Hogy mi hogy vagyunk? De cuki vagy tényleg🙂 de valahogy nagyon gáz lenne ha arról panaszkodnék most hogy új munkahelyen kezdtem a héten és folyamatos stresszben vagyok, de semmi más kiút nincsen, mert egyedül nevelek 3 gyermeket. De mi ez egy betegséghez képest basszus?
Kedvesek veled a kórházban? Hogy telik egy napod? Hazamehetsz időnként?
Szia mindenki nem mehetek én sehova sem nem hogy haza. Hát a napom úgy telik hogy alszok fekszek vagy vizsgálatra visznek a sulira már nem tanulok laptopon nézem a kedvenc anime mesémet Uzumaki Naruto a levél falu ninjája ő lessz a 7.hokage az apja az apja a testébe zárta a róka démont naruto születésekor hogy mentse a falut de naruto apukája ezért meghalt az apukája volt a 4.hokage anyukája is meghalt nagyon rossz gyerekkora volt mindíg egyedül volt de nagyobb korában köteléket szerzett barátokat ami erősítette Szaszuke lett a leg nagyobb riválisa és egyben a testvére. Óoooo bocsánat nagyon bele merültem
Köszönöm 36os nem tudom kinek adatik meg te is aranyos vagy mindannyian azok vagytok
38 nagyon sajnálom hogy ez megtörtént sajnos most nagyon kegyetlen világot élünk olyan kegyetlen világot hogy nem szabadna senkit kirugni a munka helyéröl itt 520ft egy zacsko chip ketchupos amit nem ehetek ezik tökre szívás de hát elkel viselnem nem elég hogy mekit nem ehetek de még ketchupos chipset.
De hálistennek nézd a jobbik oldalát kezdtél egy új munka helyen tudom hogy nehéz nert új mert lehet néha majd szúrkálodni fognak a kolegák vagy kivételezés lessz de erősnek kell lenned a gyermekeid miatt nagyon jó szülő vagy én büszke vagyok rád 3 gyermeket nevelsz egyedül kitartás te mindent jól csinálsz. Más még 1 gyereket sem tud nevelni nem hogy 3mat nagyon erős vagy. Ne legyél ideges tudom mondani könnyü de én bízom bennen.
Igen kedvesek velem nagyon szeretem az ápolokat az orvostus szeretem és aki megmütöt azis nagyon vicces aranyos cuki fiu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣🤣😅😅😅 ez gáz volt de igaz nagyon helyes cuki volt
Vizitkor meg kérdem az orvost ehetek e mekit ha azt mondja még nem akkor fuuuu nem tudom de lehet sirni fogok 3 hete volt a 3.mütétem ezért korai a meki? Vagy nem értrm chipset sem engedik olyan ételeket kapok hogy nincs íze a leves nem is leves hanem nem tudom mi de nagyon rossz meg sem ettem a második meg 4db háztartási keksz meg valami fözelék vagy krumpli püré else tudtam dönteni ez amúgy nem éheztetésnek számít??? 😅😅😅😅
Igen, sajnos a kórházi koszt ilyen.🤷♂️
A sárgaságot az okozta, hogy a hasnyálmirigy fejrészében lévő tumor nyomta (elszorította) az epevezetéket. Ha ezt megszüntették (akár a tumor/hasnyálmirigy kivételével, akár az epevezetékbe egy sztent beültetésébe), akkor elmúlik a sárgaság.
Ha a kemótól hányingered van, akkor egy szem fagyasztott gyümölcs szopogatása, vagy hideg kóla (amiből előtte ki kell keverni a szénsavat) szokott segíteni.
Ha szabad, kelj fel és sétálgass!
Üdv dr.B.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!