Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.
általában a hasam felső részében jelentkezik a fájdalom és a hát felé is kisugárzik, éles, de közepes vagy elviselhető mértékű fájdalmat érzek A fájdalom gyakran intenzívebben jelentkezik az éjszakai órákban, és enyhül, ha előre hajolok. Az orvos szerint a kezdeti stádiumban vagyok és a hasnyálmirigyrák sokáig tünet mentes csak akkor okoz tünetet ha átéttek jelentkeznek.
Én úgyérzem hogy fáj a köldökóm is. Igazából voltam hasi ultra hangon háziorvosnál nőgyogyásznál
laboratóriumi, ultrahangos, röntgen- és komputertomográfiás (CT) vizsgálaton. És kiderült a probléma.
Fogytam annak ellenére hogy nem fogyozom
Őszintén el kell mondani mindent.
Nem egyszerű, ezt nekem is végig kellett csinálni.
Komolyan? Teis végig csináltad?
19éves lány vagyok a fönökömnek betelefonáltam hálistennek megértö és nem fog kirugni kapom a táppénzt amúgy itt vagyok Debrecenben az onkologián nem engedtek haza engem. Már anya hívott de nem mertem neki felvenni a telefont irtam neki hogy lemerült a telefonom. A hugommal irtam Viberen szóval nyugalom van. Be írtak kemoterápiára hétfőn 11:00 órára most olvasok utána hogy milyen a kemó azt hallottam hogy rosszul leszek utána.
Ez szörnyű. Remélem még időben vagy és hatni fog a kezelés.
Sajnos muszáj lesz elmondanod a családodnak, mivel a kemoterápia miatt rettentően legyengülhetsz, és segítségre lehet szükséged. Kitartást és sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!