Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.
Így: hasnyálmirigy-rákom van - és fejtsd ki, mit mondott az orvos.
Ne kertelj, ne titkolózz, állj eléjük és vágj bele. Halogatod sem lesz könnyebb.
Elmondtam teljesen kikészültek az orvosommal nem tudtak beszélni mert nincs bent csak hétfőn lessz bent. Anya kivett szabadságot hétfőn itt lessz 10órára 11órára vagyok kemora beírva. Csak telefonos felvilágosítást tudot adni az orvosom az állapotomról. kapom az infuziót meg 3 darab gyógyszert de a gyogyszer nevét nem tudom.
Mikor megláttam anyáékat már sírtam megöleltek és mondták mia baj mondjam el és mondtam hasnyálmirigy-rákom van de még van esélyem a felépülésre még a kezdeteknél járok. Anyáék egyből kérdezték ki az orvosom Apa ismeri az orvosomat már beszéltekvele és hétfőn személyesen is fognak beszélni. Ugyan azok a vizsgálatok lesznek töbszöris. Ennyit tudok ezzel nézik hogy mi játszódik le a hasnyálmirigyembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!