Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.

Figyelt kérdés
Az orvos szerint még az elején vagyok nincs minden remény veszve. Mivel elmultam 18 így mondtam az orvosomnak aki diagnosztizált hogy a szüleimnek majd én szeretném elmondani.
2023. jún. 9. 22:11
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Így: hasnyálmirigy-rákom van - és fejtsd ki, mit mondott az orvos.

Ne kertelj, ne titkolózz, állj eléjük és vágj bele. Halogatod sem lesz könnyebb.

2023. jún. 10. 11:32
 12/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok mindenkinek köszönöm hogy aggodtok és hogy mellettem áltok anyának írtam hogy itt vagyok a korházba jöjenek be beszélnem kell velük nem sokára itt lesznek.2óra az út ide.
2023. jún. 10. 11:43
 13/57 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! Sok szerencsét! És kitartást. És készülj fle, hogy azért elsőre meg fognak nagyon ijjedni.
2023. jún. 10. 12:25
 14/57 A kérdező kommentje:

Elmondtam teljesen kikészültek az orvosommal nem tudtak beszélni mert nincs bent csak hétfőn lessz bent. Anya kivett szabadságot hétfőn itt lessz 10órára 11órára vagyok kemora beírva. Csak telefonos felvilágosítást tudot adni az orvosom az állapotomról. kapom az infuziót meg 3 darab gyógyszert de a gyogyszer nevét nem tudom.

Mikor megláttam anyáékat már sírtam megöleltek és mondták mia baj mondjam el és mondtam hasnyálmirigy-rákom van de még van esélyem a felépülésre még a kezdeteknél járok. Anyáék egyből kérdezték ki az orvosom Apa ismeri az orvosomat már beszéltekvele és hétfőn személyesen is fognak beszélni. Ugyan azok a vizsgálatok lesznek töbszöris. Ennyit tudok ezzel nézik hogy mi játszódik le a hasnyálmirigyembe

2023. jún. 10. 13:50
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá ! Fontos, hogy legyen aki támogat.
2023. jún. 10. 15:44
 16/57 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Olvasom amiket írsz és ez nagyon szomorú sztori, csodálom a kitartásod, de jól csinálsz mindent, szüleid támogatni fognak és ez nagyon fontos. Azt kívánom én is, hogy mihamarabb gyógyulj meg, hidd el, ki fogsz jönni belőle.
2023. jún. 10. 16:27
 17/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy erőt és bíztatást adtok nekem. Minden féleképpen fel fogok épülni. Nagyon sok tervem van még ebben az életben szerernék a késöbiekben gyerekeket és szeretnék esküvőt egy férjet. Mikbe vagyok igaz? Hát 19éves vagyok és még nincs barátom de majd szeretnék☺️☺️☺️ es 3 gyereket akarok
2023. jún. 10. 20:01
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Sok erőt kívánok! Jó kezekben vagy, meg fogsz gyógyulni!
2023. jún. 10. 22:49
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, hogy jelentkezz majd, ha tudsz, hogy mi van veled! Annyira drukkolunk érted.
2023. jún. 12. 13:02
 20/57 anonim ***** válasza:
Mit mondtak az orvosok ma?
2023. jún. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!