Hogy mondjam el a szüleimnek hogy hasnyálmirigyrákom van? Sokat fájt a hasam már szinte minden napossá vált elmentem kivizsgálásokra és kiderült mia baj. Én már nem lakom a szüleimnél de viszont elsem merem nekik mondani.
Figyelt kérdés
Az orvos szerint még az elején vagyok nincs minden remény veszve. Mivel elmultam 18 így mondtam az orvosomnak aki diagnosztizált hogy a szüleimnek majd én szeretném elmondani.2023. jún. 9. 22:11
21/57 A kérdező kommentje:
Kó reggelt. A tüneteket enyhítőkezelések jönnek majd. A sugárkezelés, a kemoterápia és a sebészi beavatkozás elsődleges célja a fájdalom csökkentése. A műtéttel el nem távolítható (non-rezekábilis) hasnyálmirigyrák esetében a sebészi beavatkozás az elzáródások kiküszöbölésére korlátozódik enyhíti a fájdalmat ennyit tudok a köldököm nagyon fáj és kedzed sárgulni az már nem jó.de jól vagyok a koszt nem a leg jobb 😅
2023. jún. 13. 07:04
22/57 Ypszilon1980 válasza:
Azt hiszem a koszt a legkevesebb most, de eleve epekímélő étel, hát igen. Nem akartam ezeket leírni, de ennél a betegségnél ez az elsődleges eljárás, a sárgaság már az epeút elzáródás jele. De minden rendben lesz, nagyon szorítok neked és pihenj sokat.
23/57 A kérdező kommentje:
Igen tudom az orvos nagyon rendes mindíg mendenről felvilágosít. A leleteimet elmagyarázza és értelmesen elmondja mi fog rám várni pont ezért kell ez a beavatkozás. Amúgy hajnalban sokszor felkelek alra hogy fáj. De nap közben többet tudok aludni mint élyszaka. Anyáék nagyon rosszul viselik. De én tudom hogy meg gyogyulok bízom az orvosomban is és magamban is nem félek de nagyon csúnya vagyok mint egy majom 🙊🙊🙊🙊 ezzel a sárgasággal mikor fog elmulni? Nagyon éhes vagyok 🍉🍗🍟🍕🌽🍔🥙🍿😅
2023. jún. 13. 21:52
24/57 anonim válasza:
És nem ehetsz az epe diétás ételekből annyit, hogy ne legyél éhes? Ha úgyis fogysz, ne éhezz már.
25/57 Ypszilon1980 válasza:
Ilyenkor eleve a kezelések miatt nem is ehet annyit, meg felborul a hormonháztartás, a hatása is lehet ilyen, amiatt is lehet éhes.
26/57 A kérdező kommentje:
Nem adnak sok ételt a 25-ös jól mondta. Elvileg jövöhéten lessz a sebészi beavatkozás a szemem sárga meg a fejem meg pár hejen még nem az egész testem sárga.
2023. jún. 14. 22:36
28/57 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Van Rólad hír?
29/57 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy hogy időben felfedezted a tüneteket. Műthető? Ismeretlenül is szorítok!
30/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok meg fogok halni 3mütéten vagyok tul a kemo nem használ és teljesen legyengít sokat hányok töle alig várom hogy meg haljak már nem akarok tovább küzdeni. Szóval tudom nincs sok hátra mivel átéteim lettek és nem akarok tovább harcolni. Sajnálom ide letudom irni amit érzek és amit szeretnék it kitudom magamat fejezni úgy ahogyan én akarom. Anyáméknak nem mondok ilyeneket nekik erősnek mutatom magam de már nem akarom ezt tovább folytatni
2023. szept. 21. 05:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!