Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Természetes hogy edzőteremben,...

Természetes hogy edzőteremben, uszodában csomó betegséget össze lehet szedni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megfordultam ilyen helyeken mindig elkaptam valamit, ami miatt napokig feküdnöm kellett. Legutóbb tüszős mandulagyulladást.

Mit javasoltok? Szimplán ne zuhanyozzak le ott, hanem csak otthon, mert ezekben a zuhanyzókban könnyen össze lehet szedni a bacikat?

2023. jún. 2. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy egyszerűen el sem megyek ilyen bohócképzőbe.
2023. jún. 2. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Én majdnem minden nap járok uszodába, most hogy a strandok is kinyitottak, oda is, nem kaptam még el sose semmit, inkább a klóros víz miatt kell figyelni a bőrömre.
2023. jún. 2. 16:27
 3/6 A kérdező kommentje:
En arra gyanakszom h az lehet a gond, hogy ott mindig lezuhanyzom es osszeszedek valamit.
2023. jún. 2. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A zuhanyzóban lábgombát kaphatsz el, ha nem papucsban mész.
2023. jún. 2. 19:56
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Inkább erősítsd meg az immunrendszeredet. Na, nem afféle csodabogyókra gondolok, hanem normális életmódra és kajákra.
2023. jún. 4. 18:45
 6/6 anonim válasza:
Ne nyúlj edzés közben az arcodhoz.
2023. jún. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!