Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fiatal anyuka vagyok 2021...

Fiatal anyuka vagyok 2021 februárban Volt az első császármetszésem, idén augusztusban a második. Az első után nem volt gond, sajnos most van.. már eleve nagyon féltem a mutettol, attól hogy meghalok közbe stb.. viszont sajnos utána ?

Figyelt kérdés
Folyt: sem mult.. már a kórházban volt egy kisebb panikrohamom, haza akartam jönni, sirtam folyton. (Nem szeretek kórházban lenni , az elsőnél is sokat sirtam mivel tovább kellett sargulas miatt bent maradni és haza akartam jönni) na tehát.. azóta van minden bajom.. néha szedulok.. nem Erősen, de zavar.. folyamatos(mostmár) a szemcsés latasom, dupla látás neha, sugarasan látom a fényeket , neha halványan látok stb. Emellett neha faj a kezem, lábam, nyakam , hátam.. fülem is cseng.. neha erosebben neha gyengébben, szívem is erősen ver csak úgy neha ha nem is izgatom magam semmit és csak ulok.. voltam csomó orvosnal, kb mindent be jartam.. meg agyi MR következik de gondot sehol nem találtak.. mi a csuda van akkor? Már pszichiáternel is voltam.. antidepreszansokat szedek.. kozerzetem jobb viszont a lataszavar, neha szédülés, szív szóródás, fulcsenges, izomrangas, izom fájdalom, erős szívverés stb csak meg van.. ha csak pszichés miért nem múlnak el a testi tünetek is? Nem akarok még meg halni. A gyerekeimnek szükségük van rám! Félek. Valaki tud mondani valmit? Köszönöm ha igen!

#masodikcsaszar #pszichesvagytesti
2022. dec. 13. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Házasságod rendben van? Segit a párod? Akartál fiatalon anyuka lenni? Akartad a második gyereket? Tudtad, mit jelent egy másfél éves kicsire egy picit bevállalni?

Ez nagyon pszichésnek tűnik. A gyógyszer oké, de a testi tünetek megszűnéséhez előbb a léleknek kéne rendbejönnie...

2022. dec. 13. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyed rendben?
2022. dec. 13. 23:28
 3/4 A kérdező kommentje:

A férjem 100%osan támogat, és nem teljesen volt tervezett ilyen hamar a második. Bár van segítség.. mégis nem könnyű.

Van egy minimális pajzsmirigy alulmukodesem, de nem nagy

2022. dec. 14. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt rendszeresen kéne nézetned és gyogyszert szedni rá, mert az önmagában is okoz ilyeneket.
2022. dec. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!