Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csàszàrmetszéssel szültem 12...

Csàszàrmetszéssel szültem 12 hete. Sajnos a 8 héten elapadt a tejem, és meg is jött. Most megint megjött de nagyon durvàn. Ez mennyire normàlis?

Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Normális, ez szülés után megváltozik. Az első még "lájtosabb", és innentől erre számíthatsz mindig. Mennyire durva egyébként?
2018. dec. 19. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Napi 5-6 éjszakai betét. Elvileg olvastam hogy normàlis.de ennyire?? Előtte elég volt 3-4 normàl egy napra.tegnap reggel jött meg különben.
2018. dec. 19. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Nekem császár után 8 hónappal jött meg,mert szoptattam.

Akkor szó szerint ömlött belőlem iszonyatos görcsökkel...azóta normalizálódott. Császár előtt 8 napig volt meg,sajnos mostanra vissza is állt 8 napra...pedig reménykedtem,hogy csökken majd pár napot.

Szerintem neked megérne egy uh-ot a dolog..

2018. dec. 19. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik szules utan nagyon durva volt az elso mensim. Rengeteg ver es nagyon gorcsoltem is.

(Amugy 3-4 napos gyenge mensim szokott lenni.)

De nekem csak az elsok voltak ilyenek, utana mar normalis lett ismet es be is allt 28 naposra.

2018. dec. 19. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Csaszar után, kizárólag szoptatott babával 2,5 hónapra megjött, épphogy egy picit, rövid is volt. A második is rövid volt, a harmadik, mint terhesseg előtt, csak kevésbé gorcsolok, 6,5 hónapos koráig kizárólag szoptattam. 11 hónapos koráig szoptattam, egyik napprol a másikra abbahagyta pont a menstruaciom második napján, akkor már csak napi egyszer igényelt anyatejet, hónap végén pozitívat teszteltem.
2018. dec. 19. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Előtte én első nap normál tampont használtam, onnantól elég volt a mini, kb 3 napig tartott, utána tisztasági betét. Most szuper tampon vagy éjszakai betét, és éjjel is cserélem az első két napon. Tovább is tart.
2018. dec. 19. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem császár után 5 héttel jött meg először úgy, hogy szoptattam is. Azóta 3 ciklusom volt még. Most legutóbb már nem volt brutálisan erős a vérzésem -de így is erősebb volt, mint terhesség előtt-; de az előzőeknél nagyon durván véreztem. Betét nem is volt elég az első napokra. A kórházba, szülés utánra vásárolt Tena inkontinencia bugyikat használtam. Kimozdulni sem tudtam. És nagyon hosszúak is azóta a vérzéseim: 10-12 napig tartanak.

Engem zavar ez a helyzet, úgyhogy eldöntöttem már, hogy januárban visszamegyek az orvoshoz. A 6 hetes kontrollon minden rendben volt.

2018. dec. 19. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, super plus tampon (azt hiszem ez a neve:D) jó ha fél órát bírt. Már 2,5 éves a kisfiam, szerencsére visszaállt a régi mennyiség, viszont iszonyú görcseim vannak, régen soha nem volt.
2018. dec. 20. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!