Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3,5 hetes szültem császármetsz...

3,5 hetes szültem császármetszéssel és már 2. alkalommal önt el a vér. Ez normális?

Figyelt kérdés
Az első héten véreztem, utána váladékoztam aztán múlt héten egyik pillanatról a másikra kb 2-3 dl piros vér elöntött, ma meg kb 1 dl barnásabb.Ez még simán gyermekágyi spontán vérzés, vagy problémás, hogy folyékony állapotú nem pedig alvadt?
2008. szept. 10. 10:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, teljesen normális! Nálam a 6. hétig 2-3 naponta hirtelen indult meg az ilyen nagy mennyiségű vér, aztán napokig semmi. Utána megint. Semmi gond nem volt, a 6 hetes kontrollon is mindent rendben talált a doki. Azóta teljesen elmúlt, már egyáltalán nem vérzek. De ha aggódsz, akkor hívd fel a dokidat, hogy megnyugtasson. Gyors felépülést! Egy 8 hetes kislány anyukája
2008. szept. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!