Ez az autizmus spektrumzavar asperger-szindróma összefüggésben van az állandó félelemmel(emberektől való félelem betegségektől,nehogy valaki hozzám érjen ne érjen hozzám kosz, mocsok stbk.)szorongással és, hogy az ember remegeteti a lábait!?
Egyéb kevert depressziós pánikolós szorongásos személyiség zavarok szociális fóbia is összefügghet velük?
Puszta ideg-gyengeség,lelki instabilitás!?
Mimóza lelkűség túl érzékenység!?
Nagyon feszélyezett, feszült felzaklatott vagyok mind a mai napig és igen nagyon hamar elbizonytalanodok és ürességet érzek magamban.
" a kényszerességre létezik gyógymód. Van rá hatásos pszichoterápia, amit pszichológusok dolgoztak ki, és nagyon sok embernél sikeresen bevált. Ezt úgy hívják, hogy kognitív viselkedésterápia. ..... "
Mi az,hogy energiavámpírkodok?
Ez az új szleng beszéd vagy mi a fasz?
Meg mit pontosan?
Olyan indulattal erővel minek létezik akkor ez a gyakori kérdések weboldal!?
Én egészen komoly témákban szoktam kérdést,kérdéseket közé tenni ezen a platformon honlapon weboldalon.
25: NEM!
Ez nem a "gyakori kérdések pszichiátriai gondozó HELYETT" oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!