Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez az autizmus spektrumzavar...

Ez az autizmus spektrumzavar asperger-szindróma összefüggésben van az állandó félelemmel(emberektől való félelem betegségektől,nehogy valaki hozzám érjen ne érjen hozzám kosz, mocsok stbk.)szorongással és, hogy az ember remegeteti a lábait!?

Figyelt kérdés

Egyéb kevert depressziós pánikolós szorongásos személyiség zavarok szociális fóbia is összefügghet velük?

Puszta ideg-gyengeség,lelki instabilitás!?

Mimóza lelkűség túl érzékenység!?

Nagyon feszélyezett, feszült felzaklatott vagyok mind a mai napig és igen nagyon hamar elbizonytalanodok és ürességet érzek magamban.

#furcsa #különcségek
2022. dec. 8. 13:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Milyen energiavámpírkodásról beszélsz te tisztelt felhasználó?

Legalább lenne benned,bennetek annyi,hogy az egyéni privát személyes üzenetre válaszoltok ilyen életbe vágó fontos témában, témákban.

Tisztelet annak azoknak a ritka kivételnek kivételeknek akik vissza írnak válaszolnak és nem esik le a kis ujj gyűrű az ujjukrol emiatt,hogy reagálni kell a leveleimre.

2022. dec. 8. 13:51
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is írt privátot, kiderült, hogy nem is aspergeres, csak valószínűsíti magáról, a többi problémájával együtt... Nem tudom, miért vannak az emberek ennyire rápörögve a mentális problémákra, hogy bebeszélik maguknak és mindenféle szakember véleménye nélkül ezt hirdetik magukról minden közösségi oldalon. Higgyétek el, ezek a mentális problémák egyáltalán nem menők!
2022. dec. 8. 13:59
 13/31 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, szerintem a világon semmi bajod nincsen, azon kívül, hogy szeretnéd sajnáltatni magad, meg ráfogni valamire, hogy nehezen boldogulsz.
2022. dec. 8. 14:01
 14/31 A kérdező kommentje:

Te aztán nagyon tudod mi zajlik bennem és mert miért működik rendellenessen az agyam és a központi idegrendszerem!!!

Úgylátszik itt mindenkinek ultrahang és röntgen szemei vannak!!!

2022. dec. 8. 14:25
 15/31 anonim ***** válasza:

#12: régi nyavajgó itt a GYK-n.... Minden héten kiír pár ilyen kérdést... Ahelyett, hogy szakorvoshoz fordulna.

NEm tudom, mit vár itt.... Ahol többnyire laikusok vannak....

2022. dec. 8. 14:27
 16/31 anonim ***** válasza:
44%

11: ELVBŐL nem válaszolok SENKINEK privire.

Azért van ez az oldal, hogy itt válaszoljunk. Ha kiírtad nyilvánosba a bút-bajt, itt lehet reagálnod a válaszokra is.

2022. dec. 8. 14:28
 17/31 anonim ***** válasza:
9%
#15 Azt várja gondolom, hogy foglalkozzunk vele. Csak akinek tényleg ilyen problémái vannak, annak tök rosszul esik, hogy más ebből csinál idióta trollkodást.
2022. dec. 8. 14:38
 18/31 A kérdező kommentje:

15-ös számú kommentelő!

Voltam már jó néhány jó pár helyen de azok is olyan rongy,rohadt emberek voltak mint te vagy!!!laikus,vagy szakember, szakorvos mind egy rakás szart ér!!!

És mondhatják azt,hogy én szeretem sajnáltatni magamat.

Majd meghalok hajléktalanként vagy súlyos betegségben(vannak amúgy)

És akkor legördül a függöny vége a dalnak örökre bár ott tartanék!!!

És akkor nem siránkoznék ti nektek itt a gyakori kérdések weboldalon.

2022. dec. 8. 14:41
 19/31 A kérdező kommentje:

17 és számú kommentelő!

Nekem igenis vannak bőven akadnak egészségügyi nyavajáim nem is kevés ne foglalkozzanak én velem én nem kértem, hogy pont önök válaszoljanak a kérdésemre nem volt kötelező!!!

Betegségekkel nem szokásom viccelődni humorizálni és poénkodni

De mondom nagyon jó lenne már ha elvinne egy súlyos rákos daganatos áttétes rosszindulatú gyilkos kór vagy szivroham infarktus, hogy ne kelljen nyomorultul érezni magamat és önöknek panaszkodni rinyálni!!!

Ha már egy befejezett öngyilkosságra nem vagyok képes.

2022. dec. 8. 14:45
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyen segítő választ nem vagy hajlandó elfogadni.

Innentől kezdve csak energiavámpírkodsz, és érzelmi zsarolás...

2022. dec. 8. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!