Enyhe autizmus spektrumzavar pontosan mit jelent?
Figyelt kérdés
Ezt állapították meg rólam. Ez pontosan mit jelent? Most akkor mi vagyok? Kaptam rá gyógyszert is, de nem értem... A gyógyszert mire szedjem?2021. aug. 6. 10:53
1/4 anonim válasza:
Ezt én sem tudom - három enyhén autista családtaggal, meg azt sem tudom, mire kellene gyógyszer, mert ez nem betegség.
Ez a diagnózis csak arra jó, hogy magadat tudd fejleszteni, esetleg professzionális segítséget kérni a jobb szocializáció érdekében, meg hogy tudd, miért vagy néha más, mint a többség.
De ez nem betegség, nnem fogyatékosság, hanem csak másféle agyszervezödés, aminek igen sok esetben elönye is van.
2/4 anonim válasza:
Mi a gyógyszer neve? Nézd meg mire hat.
3/4 A kérdező kommentje:
Rivotril
Elvileg ez egy erős nyugtató/altató
2021. aug. 6. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!