Ez vajon miért nem múlik el? már nagyon meg vagyok rémülve?
Amióta 4 hónapja (vagy lehet több) körülbelül beteg voltam, erős torokfájással azóta a torkom ilyen.. akkor kaptam antibiot is, mert azt mondta a doktornő, hogy tüszős mandulagyulladás, bar csak egy napig fajt a torkom.. tehát azóta a garatfalon apró-nagyobb hólyagok vannak és a manduláim is be vannak dagadva.. Azóta már visszamentem hozzá azt mondta gyulladt a torkom, ha faj szopogassak tablettát... hát köszi
Én azért aggódom, mert nekem nem volt azelőtt sosem ilyen a torkom.. csatolok képet
Annyira nem látszik rajta de a mandulákon kis gödröcskék vannak. Jövő hónapban megyek fül orr gégészhez hátha tud okosabbat mondani.. addig kérlek aki ért hozza szóljon hozza valamit, vagy ha valakinek volt már ilyen
És az egyik oldalon folyton megjelenik a mandulakő is..
Szia!
Én január 9-re kaptam idő pontot a gégészetre,már alig várom.Nyeléskor fáj a torkom most is és nagyon piros az egész garatom.
Te hogy vagy,milyen most a torkod?
Voltam fül orr gégésznél, azt mondta valószínű valami folyton ingerli. Mondta, hogy lehet attól is, hogy orrsövényferdülésem van mert rosszul áramlik a levegő ettől kiszáradhat az orrom és a torkom. Szerinte a mandulákkal semmi gond nincs, lehet mandulakő mert elég struktúrált a mandulám, de nincs vele gond. Szerinte valami allergia okozhatja hatul a holyagossagot. Most abbahagyom az iqost hátha attól van, aztán meglátom mi lesz. Na meg azt is mondta, hogy lehet a gyonorsavtol, ha savas vagyok
Mondtam neki, hogy szokott savam lenni. Nagyjából ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!