Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meg vagyok rémülve! Ha összeüt...

Meg vagyok rémülve! Ha összeütögetem a fogaimat, vagy rákoppintok a fejemre, nagyon furcsa, kongást érzek, mi a frász ez?

Figyelt kérdés

Teljesen viccen kívül! Ha a koponyámra koppintok vagy összeütöm a fogaimat, kong a fogsorom és a fejem. Pá napja tart és halálra rémít!

Találkozott valaki ilyesmivel, vagy hallott róla?

Remélem nem olyan válaszokat fogok kapni, hogy biztos azért kong, mert üres.. Köszönöm előre is, egy 27 éves anyuka vagyok, és mivel tudok írni, az iq-m se egyenlő a nullával, hogy üres legyen a fejem.

2014. dec. 24. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne koppintgass a fejedre és akkor nem fogsz megrémülni
2014. dec. 24. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj, akkor meg nincs ok semmi aggodalomra
2014. dec. 24. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet meg voltál fázva és tele van még váladékkal a homloküreged és arcüreged.
2014. dec. 24. 14:31
 4/6 anonim válasza:
Koponya-CT kell, hogy ki lehessen zárni a bevérzést, kitágult véredényeket, agydaganatot, agyi ödémát. Keresd fel a háziorvosodat mielőbb!
2014. dec. 24. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Ahogy a 3-as írja, tényleg nagyon meg voltam fázva nemrég, még mindig nem múlt el teljesen.

Most utánaolvasgattam a neten (nem gondoltam, hogy találok valamit róla), de más is írt online dokinak pont erről, amire a válasz, hogy okozhatja fülkürt szellőzési zavar, illetve orrmelléküreg gyulladás.

Szóval akkor talán a megfázás miatt, de remélem, hogy mielőbb vége lesz, mert borzalmasan zavaró, akkor is jelentkezik, ha eszem (rágok, összeérnek a fogaim) és a fejemnél pedig tegnap hajszárítás közben vettem észre, ahogy túrtam a hajamat és a ujjaim végével hozzáértem a fejemhez.

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 24. 14:39
 6/6 fotucsok válasza:

Szia, mi lett a vége? Én most érzem ezt. Egyik pillanatról a másikra hajmosás után. Teljesen őrjítő 😢😢

Mintha üres lenne a fejem

2023. jan. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!