Mitől lehet? Kicsit furcsa és felek!
Figyelt kérdés
5-6 napja tűnt fel hogy nem vagyok éhes!tehát ha nem eszek nem eszek..reggel felkelek reggelizek 7-8 kor de ilyen 3-4 órakor is csak picit vagyok éhes..meg köhögök is de nem ilyen károgósan csak "lazán'..Nagypapám sajnos tüdőrákba halt meg de stresszes élete volt és cigizett is.Rég nem ettem chipset de tegnap hozott Anya és utána égett a szájpadlásom ma meg ilyen recés..van miért aggódnom?2014. okt. 1. 18:35
1/3 anonim válasza:
Ha a tüdőrák miatt félsz, az nem abban jelentkezik, hogy nem vagy éhes.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát attól is de más bajom lehet?
2014. okt. 1. 18:48
3/3 anonim válasza:
Köhögés lehet megfázástól is, de stressz is okozhatja, esetleg reflux, chips nagyon sós, azért égett a szájpadlásod, ami amúgy mindenkinek recés, ne aggódj, és ne gondolj rákra. Ne légy hipchonder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!