Nem furcsa ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
Mindig is próbáltam a fájdalmam nem kimutatni a külvilágnak, mindent megtartottam magamnak. De most már olyan szinten tartok, hogy kinti világnak,egy jószívű,kedves,nevetős,vicces lányt mutatok, aranyos ruhákba öltözve stb, közben belül meg öngyilkos szeretnék lenni,segítségért kiáltok,minden nap sírok,szociális fóbiám van depresszióm, rockzenét,metált hallgatok, és öngyilkossággal,depresszióval kapcsolatos filmeket nézek.Úgy érzem ez kezd nagyon nemnormális lenni.Nektek erről mi a véleményetek?2014. júl. 15. 23:27
1/5 anonim válasza:
Ez nyilván nem egészséges és normális.
2/5 anonim válasza:
Nem jó ez így,és jó,hogy belátod!Így gyorsabb lesz a változás is!Állj neki magaddal törődni,és valakinek kiönteni a szíved.
Ha szeretnéd,írj privit!
3/5 anonim válasza:
Biztos megvan rá az okod. Menj el Hellinger-féle családállításra, az tud segíteni.
4/5 anonim válasza:
szerintem serdülsz xd én is ezt csináltam aztán megnyugodtam. :D nyilván szükséged van a szülői odafigyelésre.
5/5 anonim válasza:
először tegyél ellene. mndjuk ne hallgass olyat ami depis és ne nézz olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!