Nagyon furcsa vagyok, miért?
Semmiben nem vagyok jó, ha valamit elkezdek nem tudom befejezni. Egész nap fekszek, gépezek és gondolkozok.
Iskolakerülő vagyok, holott tudom hogy ugorhat a családi pótlék, de akkor nem érdekel semmi csak egyedül akarok lenni. Reggelente szorongások gyötörnek. Napközbe is néha rámtör az utálom magam érzés.
Nagyon fura ember vagyok, néha csak kiülök az erdőbe és 4 órán keresztül üldögélek, olvasgatok, cigizek, néha gyujtogatok, multkor a fél erdő majdnem fölgyulladt.
Előfordul, hogy gyíkokat, bogarakat fogok és játszok velük. Kiskoromba is mindig állatokat fogdostam.
Szociálisan 0 vagyok talán azért mert alacsony az önértékelésem, sokat piszkálnak, ezért magamat kezdem el utálni hogy milyen selejt lehetek. Félek a nyilvános szerepléstől stb.
Nagyon magányos vagyok, kevés haverom van.
Sokszor elkezdek remegni, pánikolni az iskolában. Lehet, hogy magántanulónak kéne lennem?
Egy kicsit jobban vagyok mióta Kinezologiai kezelésre járok, vagy én már diliházba való vagyok? 18/F
Nem vagy furcsa. Ez van fogadd el!
Manapság sokan vannak így. Gépfüggők. Mutánsérzés..stb. ez azért van mert a szüleid kinyalják a kufferod. Harcolj! Küzd az álmodért! Te tudod a legjobban hogy fantasztikus vagy. Mutasd meg! Nyilvánulj meg! Meg fogsz lepődni mennyi hasonszörű van mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!