Mit rontok el? Furcsa íz van a számban, a nyelvem egy kicsit fehér és én étkezem a legegészségesebben a családban
Egész gyerekkorom arról szólt, hogy nem ehetek édességet sokat, mert fáj a hasam tőle, néha ez odáig fajult, hogy gyümölcsöt sem tudok enni, néha meg, nagy ritkán, fél tábla csokitól sem fáj
kb 2 hete elrontottam a gyomrom, akkor 2 napig koplaltam, a keserű szájíz elmúlt, de néha mintha éreznék egy kevéssé fokhagymás-sós szerű ízt a számban, pl ma is úgy keltem, hogy érzem ezt az ízt, ha lenyelem akkor elmúlik, de pár másodperc múlva megint érzem..lehet, hogy tegnap megint olyat ettem amit nem kellett volna?
szoktam szódabikarbonát-ot inni napi 2x már egy hete
A szódabikarbona minden csak nem egészséges, minek iszod?
Emellett nem tudom, mit értesz "legegészségesebb étkezés" alatt, de ha valaki nem eszik gyümölcsöt, az minden csak nem egészséges étkezés!
A rossz/kellemetlen szájíz sokféle betegség jele lehet (májelégtelenség, májgyulladás, vesekö, alkoholizmus, cukorbetegség, arcüreggyulladás, foggyökérgyulladás, stb), ha nem javul, akkor menj orvoshoz és kerj teljes vérképvizsgálatot.
most már csak arra tudok gondolni, hogy a túlkomplikálás miatt van ez az egész, most ma pl nem érzem megint
nem, ez nem vírus, nekem az egész eddigi életemben "érzékenyen" reagált a gyomrom az ételekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!