Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Iszonyatosan meg vagyok most...

Iszonyatosan meg vagyok most rémülve, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Fertőzésem van, ezért kaptam kúpot, ma tettem fel az utolsót. Ahogy kihúztam az ujjam véres volt. Nem menstruációs véres, hanem enyhén véres. Megint felnyúltam és érezni lehet egy dudort, és szerintem az vérzik. Egy nagyobb dudorról van szó, olyan mogyoró méretű. De egyáltalán nem fáj. Holnap reggel egyből megyek dokihoz.
2018. máj. 16. 22:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok egyébként, fogamzásgátlót szedek, és összesen egy partnerem volt életemben
2018. máj. 16. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem a méhszájadat érzed?
2018. máj. 16. 22:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, de ez esetben még nyugtalanítóbb, hogy vérzik.
2018. máj. 16. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a méhszájadat érezted. A vérzés pedig lehet a kúptól is. A több napig tartó használat irritálhatja az amúgy is érzékeny területet, velem is előfordult ilyen egy 5 napos kúra után, szóval nyugodj meg, több, mint valószínű, hogy nincs nagy baj. De tényleg az a legjobb, ha holnap visszamész a dokihoz, ő tud biztosat mondani.
2018. máj. 16. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát már a tizedik napja használom. :( A kenetnek eredménye pedig csak jövőhét kedden lesz. :(
2018. máj. 16. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
A méhszájadat érezted. Szerintem azért volt véres mert irritál a kúp. Az viszont nem jó.
2018. máj. 17. 08:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen a doki is ezt mondta. Szerinte túl magasra tettem a kúpot, azért. Hát betegtájékoztató nem volt hozzá, saccra meg honnan tudjam milyen magasra kell helyezni.
2018. máj. 17. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Tuti a méhszájadat érezted, teljesen normális jelenség. Írod, hogy fogamzásgátlót szedsz. Mikor kellene megjönnie a megvonásos vérzésnek?
2018. máj. 17. 13:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Jövőhét kedden, de ma reggel voltam dokinál. :)
2018. máj. 17. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy rendben vagy. Viszont egy felnőtt nőnek érdemes tisztában lennie a belső anatómiájával, pont azért, hogy ilyen esetekben ne rémüljön meg. Az előző válaszadók méhszájat írtak, ami félig igaz. A dudor, az a méhnyak. És ezen a dudoron kitapintható egy kis rés, az a méhszáj. Minden nőnek ajánlatos, hogy fedezze fel magát! Itt egy remek cikk, amiből sok mindent megtudhatsz:

[link]

2018. máj. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!