A lányomnak iszonyatosan hullik a haja! Mit tegyünk?
Az endokrinológia a hormonrendszerrel foglalkozik.
Valószínűleg hormonprobléma állhat a háttérben. Csak nagyon nehéz jó endokrinológust találni, aki felkészült, széles látókörű és halad a korral, az új kutatási eredményekre is nyitott.
Azért jó lenne tudni, hogy hány éves a lányod.
4 vagy 14?
Esetleg 24, vagy 44?
Van mikor a fogamzásgátlók kavarnak be. Azt szintén az endokrinológus tudja vizsgálni vérmintával a hormonokból.
Hajfesték?
Lehet kapni ezüstkollid oldatot patikában, vagy gyógynövényboltban nem tudom. Egy fodrász ismerősöm a sajá haj hullását azzal szüntette meg. Az eredmény tényleg látványos volt . Az ezüst kolloid végül is egy fertőtlenítő hatású szer. Nagy hígításban le kell öblíteni vele a megmosott hajat.
Az is baj lehet ha télen megfázika fejbőr sapka nélkül. Az is baj lehet ha olyan helyen dolgozik a hölgy ahol egésznap be van kötve a fej. Rengeteg oka lehet, mi itt csak találgatni tudunk. Én a helyedben magánrendelőbe mennék. Annyival jobb, hogy jobban rád szánják az időt, nem mint az SZTK-ban ahol tömeg vár a folyosón. Ha meg tudod fizetni (mifelénk 12-13 e ft.) mindenképpen többet kapsz mint az állami rendelésen
Priorin kapszula nekem mindig segített, amazonról rendeltem amikor szükség volt rá és nem volt a gyógyszertárban.
Egyébként osztrák és mémet gyógyszertárakban 1 napon belül beszerzik.
(Nekem kemoterápia mellett kezdett erősen hullani a hajam, akkor kezdem szedni többedszerre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!