Iszonyatosan sok hajam hullik kb 2 hónapja?
Voltam már fejbőrvizsgálaton és ott azt mondták, hogy a fejbőrömmel nincsen semmi, tehát nem az okozza, hanem belső probléma - vas hiány és vitamin hiány - lehet. Én kinéztem magamnak pár vitamint, és az lenne a kérdésem, hogy ezeket szedhetem-e együtt?:
-Eurovit Vas cseppek
-Eurovit szépségvitamin
-Béres Vitalin multivitamin pezsgőtabletta
A vas-ra mindenképpen szükségem van mivel utánanéztem és minden tünetem megvan (sápadtság, szédülés, fáradtság, hajhullás és a szellemi teljesítőképesség csökkenése), ami a vashiányosoknak.
Az Eurovit szépségvitamin mellé nem baj, ha még szedek multivitamint? Vagy a kettő együtt már sok lenne?
Köszönöm a válaszokat!
Már vettem vasat és már vitaminokat tartalmazó pezsgőtablettá, illetve egy hajvitamint és azt gondoltam, hogy nem megyek el az orvoshoz, de így, hogy mindannyian írtátok inkább mégis elmegyek, mert ilyen mértékű hajhullásnál, mint ami nekem van valóban jobb kideríteni az okát.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!