Az oltás tehette tönkre az életem?
2021. Júniusban kaptam meg a második Pfizer oltásom. Ezután vettem észre, hogy alhasi puffadás jelentkezik nálam minden este. Tavaly Október-Novemberben aztán súlyosbodott a dolog. Karácsonykor, újévkor alig bírtam valamit enni. Sajnos jelenleg is fennállnak a panaszaim: puffadás, alhasi fájdalom, teltségérzet, reflux, hasmenés, evés utáni fáradtság. A gasztros orvos savlekötőt írt fel, szerinte az okozza, de nem használt. Van itt olyan aki oltás után emésztőrendszeri panaszokkal küzd? Hozzátenném, hogy már oltás előtt se volt rendben a gyomrom, régóta refluxos vagyok. Okozhatta ezt egyáltalán az oltás, vagy esetleg a vírushelyzet miatti nagyfokú stressz váltotta ki? Nem vagyok anti-vaxxer, csak furcsállom, hogy oltás előtt nem voltak ilyen mértékű rosszulléteim.
25/F
Van olyan nöismerősöm,aki fiatalon lett vastagbélrákos! Össze-vissza műtötték,vágták fiatalon (25-30) a hasát, a hüvelyét,a beleit...
Legalább egy tumormarkert nézess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!