Még most is oltáspártiak a beoltottak?
Kérdésem nem provokatív, kíváncsi vagyok,még mindig meg vagytok-e győződve róla, hogy jól tettétek.
A rengeteg egészségkárosodás, mellékhatás, szívizomgyulladás, trombózis, izületi gyulladás, akár halál látható.
Most is beoltatnátok magatokat?
Senkit nem ismerek, akinek BÁRMI baja is lett volna az oltástól... de olyat viszont többet is, akinek maradandó problémái lettek, miután a Covidot elkapta... Pl: sportolt, de már nem tud, nem bírja a futást sem. Az állandó agyi ködtől, fáradtságtól nem tud megszabadulni, pedig 24 éves. Azóta is szaglás/ízlelés problémái vannak. Felborult teljesen a menstruációs ciklusa. Még sorolhatnám.
Szóval ja, beoltatnám magam most is, minél előbb.
Nekem vannak ismerőseim. Egy srác, akinek az apukája meghalt szívizomgyulladásban oltást követően. Nagyimnak előjött övsömör, nem bírt felkelni a 3.után hetekig, neuropátiát kapott. Benne vagyok egy csoportban rengetegen panaszkodnak. Volt munkahelyemen(szociális ágazat) sokan izületi fájdalommal, más panaszokkal küzdenek. Az FDA oldalán rengeteg mellékhatást jelentettek.
Egy esetben 30 milliós a kártérítés.
Mellékhatások:
Szívizomgyulladás
"oltást követően"
Nem az oltást követően a lényeg, hanem hogy az oltás következtében-e. Egyikből nem következik automatikusan a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!